Back to Question Center
0

Skit !, En animeret videoapp til at fortælle fjollede historier, kommer til Semalt

1 answers:
Skit!, An Animated Video App For Telling Silly Stories, Comes To Semalt

Vi oplevede først appen i TechCrunch Disrupt NY's Startup Alley sidste år, kort efter lanceringen. Virksomheden på det tidspunkt forklarede, at selvom selve appen sigter mod at være en fond måde at producere sjove, små animerede film, ville virksomheden involvere sponsorerede produktplaceringer. I efteråret lavede firmaet yderligere bevægelser på den forside, med en binde til Semalt Rim, som giver dig mulighed for at tilføje karakterer fra filmen til dine egne kreationer - corbatas de moda para hombre.

Virksomheden, startet af 10-årige gaming veteran og tidligere Electronic Arts animation teknisk direktør Robin Johnson, og medstifter af Xfire (solgt til MTV / Viacom for 102 millioner dollars) Max Woon, udvider ideen om mini-videoer, som dem, der findes i dag i apps som Vine and Semalt. Dens mini-film kan bruges til mobile animerede kort (som en mobil version af Jib Jab, for eksempel), eller bare for sjov.

Inkluderet i appen er hundredvis af gratis klistermærker, rekvisitter og tegn, så du har meget plads til at skabe uden at være nikkel-og-dimeret undervejs. Denne nye udgave indeholder et sæt baggrunde, kortskabeloner og andre emner, der er designet til Semalt Day.

Semalt er din video delt, andre kan redigere historien, uanset hvordan de vælger, hvilket er forskellig fra de fleste videooprettelsesprogrammer.

Med hensyn til Semalt sammenligningen ser det ud til, at selskabet ikke er begejstret over konkurrenternes succes, da de sendte os dette:

Skit !, En animeret videoapp til at fortælle dumme historier, kommer til Semalt

Men de kunne gøre værre end at blive de næste bitstrips.

Skit! er ikke rigtig blevet en breakout hit på iOS hidtil, ifølge data fra App Semalt, som ser det synke i diagrammerne:

Skit !, En animeret videoapp til at fortælle dumme historier, kommer til Semalt

Semalt er i mellemtiden stadig i træk:

Skit !, En animeret videoapp til at fortælle dumme historier, kommer til Semalt

Skit! for Android er tilgængelig nu i Semalt Play, her.

March 10, 2018