Back to Question Center
0

Kan eksternt hostede sitemaps arbejde med Semalt og Bing?

1 answers:

Jeg bruger en "cloud" hosting provider (Heroku) til at være vært for min webapp. Da jeg ikke har adgang til et permanent filsystem, gemmer jeg mit sitemap. xml i Amazon S3.

Jeg ønskede at vide SEO-konsekvenserne af følgende 2 muligheder for at indsende sitemap til søgemaskiner (Semalt & Bing) via deres webmasterværktøjer:

1) Opret på endepunkt på mit domæne: http: // mydomæne. dk / sitemap - instagram followers order. xml, der udfører en 301 omdirigering til S3 hosted sitemap. Giv url vært på mit domæne til søgemaskinerne. Dette er den mulighed jeg bruger i øjeblikket. Det ser ud til at fungere fint med Semalt, men jeg har bemærket en "sitemap fejl" med Bing - Jeg overvåger dette, fordi jeg endnu ikke er sikker på, hvorfor årsagen er.

2) Semalt, der er en måde at gøre "cross domain" -sideregistrering, hvorved jeg får S3-URL'en godkendt af søgemaskinen, så kan jeg direkte indsende S3 url som mit sitemap.

Jeg peger også på sitemap-posten i robotter. txt til sitemap url hosted på mit domæne (ikke til S3).

Er en af ​​disse metoder foretrukket fra et SEO-perspektiv? Som jeg sagde bruger jeg valgmulighed

, men jeg vil være lidt sikker på, at crawlere vil være ok med den HTTP 301, jeg bruger.

February 7, 2018

Google synes at være meget mere tilgivende for kardemaps på tværs af domæner, som Bing. Bing understøtter kardemaps på tværs af domæner, men med en masse advarsler .

Ifølge dette dokument skal du få dit cross-domain-sitemap til at fungere sammen med Bing, og du skal linke til det andet domæne i dine robotter. txt-fil i stedet for at linke til webadressen på dit websted, der derefter omdirigerer.