Back to Question Center
0

Hvad er Semalt?

1 answers:

Real-time informationsstrøm kunne komme til et Atom- eller RSS-feed nær dig takket være PubSubHubbub. Det er et simpelt koncept med en kompleks infrastruktur, men en som kan vise sig at være meget gavnlig for en række nyhedssøgere online.

Sociale medier har ofte været stolte af dets real-time informationsdeling kapaciteter. Faktisk ikke så længe siden spurgte jeg det hypotetiske spørgsmål "har Twitter lavet RRS feed redundant?" Det kan da have været sandt, men fremkomsten af ​​PubSubHubbub-modellen fra Google kan godt vende alt det - uhrenbaender.

Tanken om et nav er at samle de oplysninger, du vil have af det. Du kan skære alle de perifere nyheder og irrelevante historier for øjeblikkeligt at få det, du vil have, og hvem du vil få det fra. Google Reader har fået en forholdsvis stor gruppe tilhængere i løbet af sin levetid, men har aldrig rigtig fået samme interesse som de fleste af deres andre mere indlysende produkter.

Med den øgede hastighed og interaktion, der ydes af PubSubHubbub, kunne det hele være ved at ændre sig.

Så hvad handler PubSubHubbub om?

Det er simpelthen et trevejsforhold mellem forlæggeren, abonnenten og navet. Sidstnævnte af disse spiller mellemmanden, hvor abonnenten anmoder om de oplysninger, de ønsker fra navet og udgiveren, der leverer det.

Informationsudgivere kan simpelthen distribuere deres seneste indlæg til en kilde (navet), hvor det derefter straks kan videreføres til abonnenter. Dette redder udgiveren tid og kræfter for at sende det ud individuelt; samtidig med at abonnenterne får de nyheder, der leveres direkte til dem.

PubSubHubbub

Google PubSubHubbub Flow Diagram: Grøn = Forlag, Pink = Abonnenter & Gul = Hubs

Dette kan selvfølgelig også tillade større fordeling af oplysninger. Ved at forbinde dit feed i den centrale PubSubHubbub, er det let søgbart og bør finde vej til et langt bredere men målrettet læserskab.

Hubs er blevet fremvist som en potentiel erstatning for sociale medier i fremtiden, især på grund af deres strengere regler om skamløs markedsføring og større fokus. Med Google-navnet, der er vedlagt dette nye initiativ, står det hver chance for at fange fantasien hos et publikum langt ud over de konventionelle Google Reader-abonnenter.

Det lyder måske som en almindelig Atom / RSS-feeder, men i virkeligheden går PubSubHubbub meget længere. Det er en helt gratis enhed, du behøver ikke logge på Twitter eller Google for at få adgang til det; modellen er flydende og organisk, derfor har hver bruger mulighed for at udvide det, hvordan de kan lide det. Det er i realtid, og du kontrollerer præcis, hvilke feeds du ønsker, eller hvor du ønsker at distribuere dem.

For dem, der limes til deres Google Reader eller RSS-feed, vil PubSubHubbub utvivlsomt komme som et spændende forslag. Andre steder kan det tage lidt tid at distribuere fuldt ud. Vi holder øje med dets fremskridt og giver regelmæssige opdateringer om, hvordan du optimerer brugen og hvordan du kan drage fordel af det.

Del dette indlæg

March 16, 2018