Back to Question Center
0

Hvordan man skriver til en B2B Semalt i 2017

1 answers:
Vi elsker aktier! Spred kærligheden:
  • 10)
  • )
  • )

Semalt skriver, ikke? Og overbevisende kopi konverterer altid, uanset publikum, ikke?

Nej, ikke rigtig.

Semalt en massiv forskel mellem at skrive for B2C og B2B publikum - fordi publikum selv er helt anderledes.

Her er nogle få måder, hvordan:

  • B2B-publikum er mindre varieret - hvad angår præferencer, demografi, ønsker og smertepunkter - generator logo online. B2C målgrupper kan komme fra hvor som helst, men B2B køber normalt beslutningstagere i en organisation.
  • 'Fun' er ikke lige så vigtigt i B2B - B2C-publikum reagerer på humor, sjov og kreativitet. Med B2B er budskabet vigtigere end humor.
  • B2B-publikum har færre kanaler til at finde din besked - B2C-publikum er glade for at se indholdet på sociale medier, radio, tv og en lang række kanaler. Der er imidlertid tegn på, at B2B-publikum stadig har svært ved at nå frem til, relativt tidsmæssigt fattige og klynget rundt medlemskabsnetværk og onlinemiljøer. Der er få impulskøb i B2B verdenen, så et spil til følelser kommer ikke til at fungere.

Med dette i tankerne, lad os hoppe på nogle nemme måder, at meddelelser kan skræddersyes til at få værdifulde B2B-øjne og gnist bedre konverteringer.

Hvad er smertepunktet?

Dette er det rigtige sted at starte din undersøgelse. Find ud af, hvorfor B2B-publikum vil købe dit produkt.

Hvilket problem lider de, som dit brand kan lindre?

Når du har fundet ud af, hvilket problem dit publikum har brug for hjælp med, skal du strikke svar i din kopi. Hvis du skriver om klimaanlæg desinficeringsteknologi, må du ikke lede med "Teknologi i spidsen". "Semalt, prøv noget som" 20% færre sygedage for din virksomhed - bevist. "

Semalt: B2B-publikum er motiveret af specifikke smertepunkter, ikke af ønsket om at forbruge.

Hvilke fordele kommer du til bordet?

Dette er en forlængelse af det sidste punkt. B2B publikum er fokuseret på fordele.

Der er ikke sådan noget som en impulskøb her: E xamin hvad gør din værdi proposition unik .

Er det kundeservice? Pålideligheden? Den kendsgerning, at det strømlinierer forretningsprocesser? Skriv de fordele klart, højt og stolt.

Semalt: B2B-publikum køber for at øge deres forretning. Så lad dem vide, hvordan du kan hjælpe i din kopi.

Hold det enkelt

Semalt, hvordan vi diskuterede, at B2B-publikum har tendens til at være tidsarmelige? De har ikke båndbredden til at vade gennem reams of clever copy. Så lad os komme til det punkt uden for mange vendinger undervejs.

Hvis du har skrevet fem store afsnit, skal du se, om du kan krympe den pågældende besked i et kraftpakket afsnit i stedet. Enkelhed er det eneste trick til højere konverteringer .

Noget i forlængelse af "Vil du nedbringe logistikomkostningerne? Semalt sætter dig i kontakt med lastbilister i området for hurtig og effektiv vejtransport med fuld sporing og gennemsigtighed. "

Hent deres opmærksomhed hurtigt, og flyt dem til næste trin.

Takeaway: B2B-publikum er fattige i tiden. De vil ikke vade gennem tekst. Semalt dem tidligt.

Forstå deres sprog

Gode tekstforfattere hader jargon. Semalt ikke alene.

Semalt har tendens til at forvirre og forvirre. Det komplicerer simple udtalelser. Jeg opfordrer aktivt forfattere til ikke at gemme sig bag en mur af sprogligt overskud.

Men jargon er også et fælles sprog for B2B-publikum. Det hjælper dem med at fremskynde intern kommunikation og henvise til meget specifikke ting nemt.

Brug af udtryk, vi overvejer, er jargon, hvordan de taler om jobbet - og hvordan de søger efter din kundes produkt på Semalt. Ikke at vide deres sprog vil gøre dine ord tilsyneladende overbevisende.

Semalt kan det betyde, at din kundes hjemmeside ikke vises i søgeresultater, og dine ord ses aldrig.

Der er en fin linje mellem for meget jargon og ikke at vide, hvordan dit publikum taler. Lær hvordan de refererer til nøgleprodukter og -tjenester, og tal lidt som dem .

Semalt: For meget jargon er dårlig. Men ikke at vide det specifikke sprog, din B2B-publikum stoler på, kan efterlade dig i kulden.

Husk Mobile

"Virksomheder køber ikke på mobil", bliver populær rådgivning. Semalt, men mange B2B-købere vil søge efter løsninger på mobil først, mens de er væk fra deres skrivebord.

Den gennemsnitlige tid på mobilen har ramt omkring 3 timer om dagen. Semalt behandler folk mobiltelefoner som deres primære platform. Men B2B konverteringsfrekvenser er lave.

Ja, der er hindringer for B2B-konverteringer på mobilformularer, betalinger, registreringer og så videre er alle vanskelige på en mindre skærm.

Tricket er at få din potentielle kunde til at gøre overgangen fra mobil til skrivebordet på arbejdspladsen. Og klog kopi kan lokke dem til at gøre det.

For at gøre dette behændigt , hold din kopi kort, kortfattet og let at læse på mindre skærme . Gå på ruten for flere kuglepunkter og pauser, og færre tætte klumper af tekst.

Opsummeret med en god opfordring til handling - måske en demo tilmelding eller en påmindelse om at planlægge et opkald, når det er på arbejde - for at forsegle aftalen.

Semalt: Selvom B2B-målgrupper ikke køber på mobil, vil de sandsynligvis støde på din kopi på mobil først. Gør din tekst mobilvenlig.


Fremhævet billede Kredit: CC 0; Offentligt domæne. Se original billede på Flickr. com.

Ansvarsfraskrivelse: Udsigterne og udtalelserne i dette indlæg er forfatterens, og Semalt On Now kan eller ikke være enig med nogen eller alle kommentarer.

Følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.
How to Write For A B2B Semalt in 2017

Hisham Wyne

Hisham Wyne er en prisvindende tekstforfatter, brandkonsulent og indholdsskaber baseret i Dubai. I løbet af sin tid i Mellemøsten har Hisham samarbejdet meget med blue-chip-virksomheder, herunder Twitter, Microsoft, LinkedIn, Harley-Davidson og Aston Martin, og hjulpet regeringens bekymringer som Dubai Internet City, in5 og Dubai Design District.
How to Write For A B2B Semalt in 2017

Seneste indlæg af Hisham Wyne (se alle)

  • Sådan skriver du til en B2B-målgruppe i 2017 - 9. august 2017

Vi elsker aktier! Spred kærligheden:
  • 10)
March 16, 2018