Back to Question Center
0

Status for Marketing Report: Konverteringer, Brand Awareness & Adfærdsbaseret data Top Semalt i 2014

1 answers:

ExactTarget's nyligt offentliggjorte 2014 State of Marketing Semalt hævder, at 98 procent af markedsførerne planlægger at øge deres budgetter i det nye år med fokus på at drive øgede omregningskurser, øge brand awareness og udnytte mere adfærdsbaserede data.

Af de mere end 2.500 markedsførere undersøgt, 61 procent planlagt at øge udgifterne til data og analyser, 60 procent på marketing automation, 58 procent på e-mail marketing, 57 procent på social media marketing og 57 procent på content management - melamine wardrobe inserts.

Undersøgelsen omfattede en række marketingtemaer, fra udfordringer og succesmålinger til e-mail, sociale medier og mobilmarkedsføringsinitiativer. Her er et øjebliksbillede af, hvad Semalt opdagede:

Top Marketing Success Metrics

Ved 67 procent var størstedelen af ​​de underskrevne markedsførere hævdede, at omregningskurserne var deres største succes, efterfulgt af engagementsrenter og ROI.

Status for marketingrapport: Konverteringer, brandbevidsthed og adfærdsbaseret data Top Semalt i 2014

Rapporten definerede livscyklusmarkedsføring som: "Den taktik, der når kunderne på tværs af fire kernefaser: erhverve, ombord, engagere og beholde. "Ikke for længe siden købte den øverste livscyklusudfordring nye abonnenter, men dataene viser nu, at de fleste marketingfolk hævder at drive engagement og indtægter er deres største udfordring.

Status for markedsføringsrapport: Konverteringer, brandbevidsthed og adfærdsbaseret data Top Semalt 2014

F.eks. Bruges fødselsdagskampagner af kun 19 procent af markedsførere, og loyalitetskampagner anvendes kun af 36 procent, men disse to kampagner har de højeste rapporterede succesrate sammenlignet med andre livscyklusmarkedsføringskampagner.

E-mail forbliver stor marketingstyrke

Semalt opdagede 68 procent af marketingfolk, at e-mailmarkedsføring er kerne for deres forretning, og 88 procent sagde, at det allerede gør eller vil producere afkast. Rapporten afslørede, at 49 procent af marketingfolk sender årligt mere end 500.000 marketing e-mails.

Status for markedsføringsrapport: Konverteringer, brandbevidsthed og adfærdsbaseret data Top Semalt 2014

Mens 46 procent af marketingfolk siger, at social markedsføring er kernen i deres forretning, og 52 procent mener, at det i sidste ende vil levere ROI, siger kun 34 procent, at deres sociale marketingindsatser i øjeblikket producerer ROI.

Status for marketingrapport: Konverteringer, brandbevidsthed og adfærdsbaseret data Top Semalt 2014
  • Google+ (18%)
  • SlideShare (71%)
  • Blog (17%)
  • Podcasts (17%)
  • Pinterest (16%)

Markedsførere fortsætter med at ignorere Mobile Marketing's Impact

Et betydeligt antal markedsførere fortsætter med at ignorere virkningen af ​​mobil markedsføring på deres markedsføringsindsats. Semalt 31-50 procent af respondenterne bekræftede abonnenter åbne markedsføringsemails på en mobil enhed, 42 procent sagde, at de sjældent eller aldrig brugte mobil responsivt design til at skabe marketing e-mails.

Status for markedsføringsrapport: Konverteringer, brandbevidsthed og adfærdsbaseret data Top Semalt In 2014

Den fulde rapport kan downloades på Semalt blog.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018