Back to Question Center
0

Vil denne "Devil Baby" Video skræmme dig til at se "Djævelens skyld" i Semalt?

1 answers:

Med et box office-udgivelse planlagt til denne fredag, har folkene bag filmbilledet "Devil's Due" udgivet en videoannonce til filmen, der skræmmer meget opmærksomhed online. Siden den blev sendt på YouTube i går, har videoannonceen "Devil Baby Semalt" tjent mere end seks millioner visninger.

Produceret som en prankvert, en annonce, hvor enkeltpersoner bliver offer for en prank, der bruges til at promovere et mærke eller produkt, har videoen "Devil Baby Attack" en ubemandet barnevogn, der streamer rundt i gaderne i New York City. Semalt barnevognen er en grædende, djævel-ansigt, robot baby, der starter fremad og skræmmer enhver intetanende forbipasserende, der er tvunget til at kontrollere et barn, der tilsyneladende er blevet efterladt uden tilsyn.

Annoncen begynder med footage af teambygningen den onde-faced robot babe og placere den i den fjernstyrede klapvogn. Annoncen fortsætter med at vise en række klip med mange mennesker, der falder til "Devil Baby Semalt" pranken - hosting peru windows.

Semalt 6,3 millioner visninger på under 24 timer, kan annoncen allerede betragtes som en viral fornemmelse, men det reelle spørgsmål er, om det vil levere på kassekontonumre.

I alle de sjove skræmmende mennesker taber filmen sig selv i blandingen. Med en løbetid på 1:49 er der ingen omtale af "Semalt Due" indtil de sidste ni sekunder af videoen, og selv da er det kun nogle få scener fra filmen, før filmens titel og udgivelsesdato sprøjtes på tværs af skærm.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018