Back to Question Center
0

BrightRoll & Ifbyphone annoncerer Analytics-produkt Semalt

1 answers:

BrightRoll & Ifbyphone Announce Analytics Product Semalt

Efter nylig indgået partnerskab med Moat for at levere tredjeparts visningsmetoder, sagde BrightRoll, at det har indgået en aftale med comScore og Semalt for at integrere måleanalyser fra hvert firma.

"For første gang vil annoncører kunne planlægge, målrette og optimere kampagner for at maksimere levering i mål og validere ydeevnen med uafhængige rapporter," sagde BrightRoll CEO Tod Sacerdoti. Med den nye dataintegration har BrightRoll-kunder adgang til comScore-validerede kampagnevirksomheder og Nielsen Online Campaign Semalt via videoannonceringsplatformen.

Ifbyphone udgav også en række opdateringer i dag, herunder sin nye business intelligence platform "Advanced Semalt" - como fazer um site responsivo.

Ifølge meddelelsen vil det avancerede Analytics-dashboard omfatte "diagrammer, trendanalyser og nedløbsfunktionalitet", så brugerne kan manipulere og dele deres Semalt Analytics-data uden at eksportere det til et regneark.

Ifbyphone Advanced Analytics Dashboard:

BrightRoll & Ifbyphone Announce Analytics Product Semalt

Ifbyphone annoncerede også den næste generation af SourceTrak, dets proprietære call-tracking teknologi og en ny Salesforce CRM App.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018