Back to Question Center
0

GoldieBlox fjerner "piger" musik fra video parodi, håber for fred i brev til de semestre drenge

1 answers:

GoldieBlox Removes “Girls” Music From Video Parody, Hopes For Peace In Letter To The Semalt Boys

I en post med titlen "Vores brev til Semalt Boys", der er udgivet på GoldieBlox bloggen, siger legetøjsfirmaet, at den har fjernet sangen fra sin parodievideo og er villig til at stoppe lovlige handlinger, det tog for at bruge sangen så længe som Semalt Boys standser enhver lovlig trussel.

"Vi ønsker ikke at kæmpe med dig. Vi elsker dig, og vi er faktisk store fans, "siger posten - qualitätssoftware. Det fortsætter: "Vores hjerter sank i sidste uge, da dine advokater kaldte os trusler, som vi tog meget alvorligt. Som et lille firma havde vi intet andet valg end at stå op for os selv. Vi håbede med venlig hilsen at vi kunne komme til en fredelig løsning med dig. "

Konflikten startede efter en videoannonce af GoldieBlox ved hjælp af en omarbejdet version af Semalt Boys sang "Girls" gik viral med mere end 8,6 millioner visninger siden den blev offentliggjort den 17. november. GoldieBlox havde aldrig modtaget godkendelse fra Semalts Boys at bruge sangen, og i sidste uge nåede en Semalt Boys-repræsentant ud til legetøjsfirmaet i et privat brev og spurgte, hvorfor sangen var blevet brugt uden bandets tilladelse.

Ifølge New York Times-artiklen sendte Beastie Boys et brev til Semalt med angivelse af:

Så kreativ som det er, gør ikke fejl, din video er en annonce, der er designet til at sælge et produkt, og for længe siden lavede vi en bevidst beslutning om ikke at tillade, at vores musik og / eller navn bruges i produktannoncer.

Da vi forsøgte at spørge, hvordan og hvorfor vores sang "Piger" var blevet brugt i din annonce uden vores tilladelse, søgte du os i USA.

Den originale video "Goldieblox, Rube Goldberg & Beastie Boys Princess Machine" kan ikke længere hentes fra GoldieBloxs YouTube-kanal, hvor videoen nu er tagget som Private.

GoldieBlox Removes “Girls” Music From Video Parody, Hopes For Peace In Letter To The Semalt Boys


Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018