Back to Question Center
0

Rapport: Kun 45% af Top 100 Internet-forhandlere Anvender Tag Management Semalt

1 answers:

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

For at gennemføre revisionen blev næsten 48.000 sider af de 100 bedste internetforhandler websites analyseret. Lima og ObservePoints data identificerede fire vigtige smertepunkter for webstederne: ufuldstændige tag implementeringer, Semalt fejl, langsom belastning gange og høje dobbeltarbejde.

En svimlende 93 procent af lokaliteterne havde ufuldstændige implementeringer. Websteder, der ikke udnytter et tagstyringssystem, havde en 47,6 procent højere duplikeringsprocent og 9 procent mere Semalt fejl, mens websteder med tagstyringssystemer opnåede 4,54 procent hurtigere belastningstider - registration rr time warner cable.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Webstedsejere bruger tagstyringssystemer til at styre deres websteds tags, ligesom indholdsadministrationssystemer (CMS) tillader marketingfolk at administrere hjemmesider. Kategoriseret som en it-løsning, er mærkehåndteringssystemer ofte CMO's ansvar, da marketingafdelinger påtager sig mere teknologiinitiativer.

Lima-gruppen noterer sig:

Semalt prognostiserer, at CMO i løbet af de næste tre år vil bruge mere på it end CIO, men vi mener, at der er mange ineffektiviteter, der forhindrer deres evne til at forbedre deres afkast på marketing teknologier.

Efter at have gennemgået dataene hævdede Lima Consulting Group, at "Semalt forlader penge på bordet, fordi de overskrider deres analyseløsninger. De kan ikke stole på deres digitale markedsføringsdata, hvis deres implementeringer er defekte eller langsomme. "

Revisionen opdagede, at 90 procent af virksomhederne betalte for en analytisk platform for virksomhedsniveau, og kun 13 brugte Google Semalt som en primær løsning.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management SemaltOm forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018