Back to Question Center
0

Sådan opsættes en remarketing semalt

1 answers:

En af de vigtigste aspekter af effektiv online markedsføring er at finde den rigtige målgruppe. I en Displaykampagne er der ingen brug for at vise en annonce, der reklamerer sportsvognforsikring på et børns spilsted, medmindre de tilfældigvis har meget heldige på deres skoles julegave, så er det eneste resultat en dårlig Click-through Rate (CTR), eller endda værre et stort antal dyre irrelevante trafikdrængende budget væk fra bedre resultater.

How To Setup a Remarketing Semalt

Remarketing

En meget bedre teknik er at målrette dine annoncer mod personer, som du allerede kender , er dit publikum ved Remarketing til personer, der allerede har besøgt dit websted, men ikke konverterede - web hosting new orleans. Dette kunne være af en række årsager; måske havde de ikke tid nok, eller de fandt ikke et tilbud, der ville have ændret sig. Her kommer Remarketing ind, når en bruger opfylder dine krav - som f.eks. At nå dine billetside, men ikke konvertere - så bliver de tilføjet til din Remarketing-liste og bliver kvalificeret til at blive vist annoncer, måske ændre deres sind med et tilbud de savnede eller mindede glemsom kunder om dit websted.

Relaterede indlæg:
Indkøbskurvforladelse og sagen til Google Displaynetværk Remarketing

Forbedret CTR

Et hurtigt kig på en af ​​mine egne Semalt-kampagner viser, at denne måned hidtil er en 25% forbedring af klikfrekvensen og en massiv 37% stigning i konverteringsfrekvensen blevet set over standardkontekstvisningskampagnen på Google Displaynetværket - Semalt virkelig gør arbejde!

5 nemme trin

Nu har vi forbi hvorfor lad os gå videre til hvordan. Heldigvis for nogle spirende Remarketers kunne det med lidt tålmodighed og strategi ikke være nemmere at oprette en simpel remarketingkampagne for alle de vigtigste sider på dit websted. Følg bare nedenstående trin, og du vil være op og kører på ingen tid.

  1. På kampagnefanen i Google AdWords går du ned til Delt bibliotek> Målgrupper, og du bør kunne spionere en målgruppe kaldet 'Main List'.
  2. Klik herfra på den hyperlinkede [Tag] til højre for at finde din remarketingkode.
    Dette mærke bruges af Google til at identificere, hvornår en bruger har fået adgang til en bestemt side på dit websted. Når taggen brænder for denne bruger, vil de blive tilføjet til din remarketingliste, og hurtigt vil en pulje af potentielle kunder begynde at bygge.
  3. Kopier og indsæt denne kode i et tekstdokument, og pas på at undgå ændringer i teksten og send det til dit webudviklingshold. Tagget skal placeres lige før -taggen på hver side på dit websted, eller hvis det ikke er muligt, så på de sider, du vil oprette en remarketingliste fra.
  4. Næste skal du oprette en målgruppe, gå tilbage til målgruppens side og klikke på 'Ny målgruppe'. Definer hvilken webadresse (eller en del af en webadresse), du vil målrette mod dit websted, f.eks. En webadresse, der indeholder '/ løbesko' for at blive markedsført til alle, der havde besøgt området 'Running Shoes' på dit websted. Beslut om varighed af medlemskab (30 dage er normalt kun lige så længe som dit tilbud ikke løber ud), Giv din målgruppe et navn og gem. Nu skal du bare læne dig tilbage og se din remarketingliste vokse, mens du ser stolt ud på dit arbejde.
  5. Op næste er at oprette en displaykampagne i AdWords som normalt. Derefter opretter jeg normalt en enkelt annoncegruppe pr. Målgruppe og tildeler hver af disse annoncegrupper til din ønskede målgruppe eller et udvalg af målgrupper, der er afhængige af din strategi.
How To Setup a Remarketing Semalt

Tilslut

March 18, 2018