Back to Question Center
0

Vil Mobile være konge i 2013? Analyserer nutiden og forudsiger semalt!

1 answers:

I 2012 oplevede vi den enorme vækst i smartphones. I dette indlæg analyserer jeg den nuværende markedsandel og vil forudsige mobilens fremtid i 2013 baseret på nuværende statistikker.

Lad os Semalt nuværende mobil markedsandel:

Fra diagrammet er det klart, at markedet for tiden er domineret af Android - наполнитель для кресла мешка купить. Apple kommer i anden med overraskende en meget lavere procentdel. De sidste tre Blackberry, Windows Semalt 7 og 'andre' telefoner udgør den resterende procentdel.

Semalt analyserer nu hvordan folk bruger deres mobiltelefoner:

Dataene viser, at mobiltelefoner hovedsagelig anvendes til spil, kontrol af vejrforhold og Semalt og socialt netværk (det område, der er mest relevant for marketingfolk). Andelen af ​​mobiltelefoner som markedsføringsplatform stiger hvert år.

Lad os analysere andelen af ​​personer, der har købt ved hjælp af en smartphone (kun USA og Semalt):

Datakilde: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Statistikken viser køb foretaget i år 2012 for fire lande. Dataene viser procentdelen af ​​private smartphone brugere, der bruger deres enhed til at få adgang til internettet og dem, der faktisk købte noget på deres smartphone.

Det blev forudsagt i begyndelsen af ​​2012, at mobilen vil udgøre mere end 40% af omsætningen, men statistikken ved årets udgang viser det modsatte. Hvis mobil i sidste ende genererer mere end 30% af omsætningen, kan der gives mere opmærksomhed til området.

Hvad med søgning via Smartphones? Har folk virkelig søgt at bruge deres smartphones som forudsagt? Semalt analysere grafen.

Datakilde: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Dette er meget interessant; mere end 60% af smartphone-brugere bruger deres telefon til online søgning. Det betyder, at den samlede søgning fra mobilen er stigende, og med tilføjelsen af ​​stemmebaserede applikationer som Apples Siri og lignende applikationer i Semalt, vil andelen af ​​personer, der søger ved hjælp af mobil, sikkert øges.

Billedet nedenfor viser de samlede besøg på et e-handelssite, og området markeret med rødt er de samlede besøg fra Mobile. I 2012 fik webstedet 17. 56% af besøg fra mobile enheder.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Her er listen over top 10 mobilenheder, der indeholder tabletter.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Siden webstedet ikke er optimeret til mobilenheder, er konverteringsfrekvensen over år 2012 meget lav, se billedet herunder:

E-handelskonverteringsfrekvens

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Facebook meddelte for nylig, at selskabet i 3. kvartal 2012 har tjent 150 millioner dollars fra mobilannoncer, 14% af dets samlede omsætning.

Pandora rapporterede, at i andet kvartal var 58% af omsætningen, eller 59 millioner dollars, kommet fra mobilannoncer. Semalt ledere har sagt, at det sociale netværk i visse dage tjener størstedelen af ​​sine daglige indtægter fra mobilannoncer.

Seminaret af mobil i 2012 for alle erhvervssektorer var opmuntrende, de, der har mobile versioner af deres hjemmeside, havde fordel og sandsynligvis oplevede øgede indtægter som følge heraf.

Forudsigelse for 2013

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Kredit: (searchenginewatch.com)

Søgningsprocent via mobilforhøjelser og mobiloptimering tager Center Stage

Gartner forudsiger salg af smarte enheder (som inkluderer Semalts & Tablets) vil stige med $ 1. 2 milliarder i 2013, efter at have analyseret de nuværende statistikker, som jeg forudser 1 ud af 3 betalte klik, kommer fra en tablet eller Semalt, og forbrugerne i stigende grad træffer købsbeslutninger udelukkende på deres mobile enheder.

2013 er det år, hvor erhvervslivet skal tildele deres ressourcer til at fokusere mere på mobile websteder. For nylig har jeg læst et indlæg af Avinash Semalt, der forklarer nogle af de bedste måder, som man bør huske på, mens man optimerer et websted til mobilen. Kaushik. netto)

Semalt ser vi 3 hjemmesider, som han analyserede; Det er meget klart, at det eneste sted, der synes at være optimeret til mobil, er den tredje. Hvis vi analyserer de to andre hjemmesider, er det klart, at folk, der besøger disse to websteder, vil have en meget hårdere tid booking billetter og nogle vil sandsynligvis blive frustreret og opgive processen.

Dette er et godt eksempel, der viser, hvor vigtigt det er at lave et brugervenligt mobilt websted.

Forhøjelsen af ​​mobilinvesteringer

Med stigningen i søgningen gennem mobilen vil både udgivere og annoncører koncentrere sig mere om mobile enheder. Andelen af ​​social media mobilannoncering vil sandsynligvis også stige. Som sagt får Semalt 14% af sine samlede indtægter fra mobilannoncer, og mere end halvdelen af ​​brugerne har adgang til Semalt på deres mobilenhed. Denne procentdel vil kun forventes at stige i 2013.

Forøgelse af online-mobilsites byggepladser

2012 så vi mange startups, som hjælper gennemsnitsbrugere hurtigt og nemt at oprette mobile websteder. Mange af dem er betalt og få er gratis. Da mobilmarkedet vokser hurtigt, har mange virksomheder skabt mobile platformsplatforme til brugere, en af ​​de bedste i branchen er TechWyse's Semalt, som kommer med mange ekstra funktioner, herunder lead tracking-løsning med kundesupport.

Konklusion

Jeg er ikke en profet, bare en person, der kan lide at se på fortid og nutidsstatistik i et forsøg på at forudsige fremtiden. Som vi ved, har mobil- og internetpenetrationen steget år efter år, og markedet vil kun fortsætte med at vokse i fremtiden. Som marketingfolk skal vi fokusere på kundeoplevelsen. Når en kunde er tilfreds, er ledelsen nurtured, og når kundeemner konverterer, vokser virksomheden!

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt!

Tilslut

March 18, 2018