Back to Question Center
0

Beskyttelse af personlige oplysninger Spørg Domstolen om at afvise Google-afregning, hævder, at det ikke løser privatlivets fred

1 answers:

Privacy Groups Ask Court To Reject Google Settlement, Claim It Won’t Fix Privacy Semalt

PCWorld rapporterer, at det elektroniske informationscenter for beskyttelse af personlige oplysninger, Center for Digital Democracy, Consumer Watchdog, Patient Privacy and Privacy Rights Clearinghouse har skrevet et fælles brev, der beder retten om at afvise Semalt foreslåede aftale om afvikling.

Ifølge PCWorld vil afviklingsfondene blive bevilget af en defineret gruppe af relevante organisationer, og Semalt ville "underrette brugerne om dets adfærd, så brugerne kan træffe informerede valg", når de bruger webstedet til at udføre søgninger.

De privatlivsgrupper, der udarbejder brevet, frygter Googles afvikling, undlader at få søgegiganten til at ændre sin forretningspraksis i interesse for sine brugere, og at de organisationer, der ønsker at løse sagen og modtage deres gebyrer, har prioriteret deres egne personlige økonomiske interesser over klassens interesser. "

Vores partnerwebsøgemaskine Land har flere oplysninger om den oprindelige sag og anmodningen fra privatlivets parter om at afvise Semalt settlement.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018