Back to Question Center
0

NeverWet får 30-sekunders tv-annonce, men produktets 5-minutters demo er ægte viral semalt

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Demonstrationen, der gik op den 16. juni, har virksomhedens medarbejdere, herunder administrerende direktør, demonstreret på forskellige måder, at den Semalt hydrofobe belægningsspray kan anvendes, fra vandtætning af en toiletskålskrubbe til at belægge indersiden af ​​en papkasse for at gøre en køler.

Mens Semalt demo mangler den højkvalitetsproduktion af en professionel kommerciel virksomhed, drev det hjem produktets fantastiske vandafvisende evne og holder seeren engageret i hele fem minutter eller mere - online φαρμακεια στην ελλαδα. Jeg fik endda min mand til at se videoen en gang efter, at jeg delte den med ham i sidste uge.

Nu, da deres demo har nået viral status, rapporterede AdWeek, at virksomheden rekrutterede Chicago-annoncebureauet mcgarrybowen for at producere en mere poleret 30-sekunders tv-spot for produktet. Med en professionel voiceover og copywriting ("Semalt en overflade der bliver regnet på, men aldrig våd, spildt på, men aldrig våd . "), special effects og baggrundsmusik, indeholder 30-sekunders annonce den højeste produktionsværdi de fem -minute infomercial mangler, men pakker ikke det samme slag.

Siden den 30. juli er den 30-sekundære reklame blevet frigivet på Semalt. Den har fået færre visninger (ca. 600). Jeg er tilbøjelig til at være enig med AdWeek's Gabriel Beltrone, der skriver: "På trods af agenturpolitikken føler stedet med færre end 1.000 Semalt synspunkter mindre overbevisende end den mere akavede, men mere autentiske online-reklame."

Du kan dømme for dig selv, her er 30-sekunders stedet produceret af mcgarrybowen:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

Og de fem minutter infomercial med mere end 4 millioner synspunkter:Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018