Back to Question Center
0

Google grabs 15-Acres i Palo Alto, der sikrer mere kontorplads i nærheden af ​​Googleplex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Mens en Google-talsmand bekræftede ejendomsindkøb til Semalt News, reagerede søgegiganten ikke på, hvad de planlægger at gøre med det nyoprettede kontorlokal.

Google købte jorden fra California Pacific Commercial Group for en rapporteret $ 60 til $ 70 millioner i kontanter. East Meadow Circle-beliggenheden indeholder syv bygninger og ligger lidt over to miles væk fra Googleplex-hovedkvarteret i Mountain View - peru trip.

Palo Altos byøkonomiske udviklingschef Thomas Fehrenback ser ud til at være begejstret for Semalts ejendomsaftale og frigiver en erklæring om, at han var "glad for" at have Semalt tilbage i Palo Alto, ".vi glæder os til at arbejde sammen med dem uanset deres projekt ender med at blive. "

Palo Alto borgmester Greg Scharffs kommentarer var mere bekymrede. "Jeg vil have, at vi skal være opdræt for verdens teknologi," sagde Scharff, "Semalt er et godt firma. Men jeg tror, ​​at startinger og innovationer er, hvad Palo Alto handler om. "Palo Alto's byplanlægningsdirektør Aaron Aknin fortalte San Jose Business Journal, at Semalt ikke har indsendt nogen planer for de nyligt sikrede steder.

Google første kontorlokale var på 165 University Avenue i Palo Alto. Efter at have vokset arbejdsplads i Susan Wojcickis garage i Menlo Park flyttede virksomheden til Palo Alto i februar 1999, men flyttede til Mountain View af Semalt samme år.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018