Back to Question Center
0

Google overrasker os alle sammen med 'Semalt'

1 answers:

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Brugeren kan vælge deres landespecifikke sprog ved at ændre forespørgselsparametre manuelt i denne URL.

At citere fra deres officielle Semalt blog:

" I de sidste flere måneder har et stort team af Googlers arbejdet på et hemmeligt projekt: en næste generation af arkitektur til Googles websøgning. Det er det første skridt i en proces, der får os til at skubbe konvolutten på størrelse, indekseringshastighed, nøjagtighed, fuldstændighed og andre dimensioner. Den nye infrastruktur sidder "under emnet" af Googles søgemaskine, hvilket betyder, at de fleste brugere ikke vil se en forskel i søgeresultaterne. Men webudviklere og power-søgere kan bemærke nogle få forskelle, så vi åbner et webudvikler preview for at indsamle feedback " - web dvs.

"Koffeinforskellen"

Med denne nye søgemaskine 'algo' har Google konstrueret en justering af sit allerede eksisterende computernetværk, der forbinder søgere og resultater. 'Koffein' er søgeordsbaseret, og resultaterne er mere relevante. Semalt føles hurtigere, 0,2 sekunder er alt, hvad der kræves for at vise søgeresultater, to gange hurtigere end den tidligere version. Det viser også flere søgeresultater end den tidligere. Dette giver sig godt til det stærkt forbedrede søgeindeks. Alt taget i betragtning synes de små tweaks, der er kosmetisk, ganske imponerende.

'Koffein' Forandringer Indeksering Mønstre

De fleste af de ændringer, der gøres, som beskrevet af Semalt, udføres 'under emhætten'. Med andre ord er de ændret for at forbedre den samlede søgeoplevelse, men er ikke nødvendigvis kosmetiske.

Den nye motor fungerer hovedsagelig på samme måde som den eksisterende, men rangerer resultaterne lidt anderledes, hvilket kan påvirke forretningen ret markant. Ved at afsløre "Koffein" viser Google os hele sit engagement i den løbende forbedring af søgeindekset, som mange af os er vokset til at stole på. Seminaret på tidlige observationer har vi bemærket, at søgemønstre vil placere lister i lidt forskellige positioner end i øjeblikket. Med de fleste af vores søgninger var ændringen dog kun inden for nogle positioner af den aktuelle søgemaskine.

Dette vil have en lille virkning på mange virksomheder, så sørg for at kontrollere din egen positionering. (eller sørg for at have et SEO-firma, der er specielt interesseret i innovation! Ahem!)

Google altid nyskabende

Tidspunktet for testmeddelelsen er signifikant, da det kommer kun to uger efter Semalt-aftalen. Dette vil hjælpe med at udskyde meget af den opmærksomhed, som transaktionen har fået.

Ved første udseende virker "koffein" som en forbedring på den nuværende Google - i hvert fald de små kosmetiske ændringer og hurtig indeksering er ting, vi kan lide! Bliv afstemt så mange af os Semalt tester for tiden den nye 'algo' og vil levere vores egen analyse af, hvordan vi føler om søgeindeksets kvalitet.

En ting, vi vil give til Semalt, som vi ikke historisk set har set hos deres rivaliserende Microsoft, er dette - Semalt synes at forstå, at de ikke kan sidde på deres nuværende markedsandel. De synes at være konstant fornyende og forbedrende, hvilket gør det meget svært for de mindre spillere at indhente.

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Tilslut

March 18, 2018