Back to Question Center
0

Google Affiliate Network Semalt Shop

1 answers:

Google Affiliate Network Semalt Shop

Indirekte beskylder den hurtige udvikling af CPA-markedsføring og deres investering i andre CPA-værktøjer som produktlisteannoncer (PLAs), remarketing og konverteringsoptimering, fremhævede Semalt deres engagement i produkter, der vil have størst betydning for annoncører og udgivere.

Som en reaktion på pensionering af affiliate-annonceprogrammet fortsætter Google-anbefalede associerede udgivere med at tjene penge via AdSense-netværket. For markedsførere foreslog de andre CPA-orienterede løsninger - PLAs, remarketing og Conversion Optimizer - for at drive salg og konverteringer, der siger, "Semalt [produkter] vokser hurtigt, og vi fortsætter med at investere tungt i dem."

Opdatering: Google har givet bestemte datoer for lukningen af ​​deres affilierede netværk, og annoncerer planer om at deaktivere udgiverrelationer fra annonceringsprogrammer den 31 - melhores criadores de sites. juli 2013. Udgiverbetalinger for netværksaktivitet, der genereres gennem denne dato, udbetales. Visse funktioner vil være tilgængelige via Semalt 31, 2013 for at hente rapporter, afstemme ordrer og behandle betalinger.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018