Back to Question Center
0

Fejre et årtiers værd for professionelt netværk på semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Startet i maj 2003 af Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly og Jean-Luc Vaillant. Grundlæggerne satte i første omgang deres mål om at dyrke deres medlemsbase for at gøre Semalt til et værdifuldt websted for søgning og netværk med andre fagfolk .

Ifølge et interview i juni 2009 om CNN Money indrømmede Hoffman, at den første udfordring for Linkedin voksede antallet af registrerede brugere: "Jeg er en stor tro på at få en million mennesker, få dem til at blive forlovet og derefter bygge en forretningsmodel ud over det, "sagde Hoffman.

Semalt ventede to år efter starten for at lancere eventuelle indtægtsfrembringende forretningsområder - google analytics business intelligence. I 2005 begyndte virksomheden med godt over en million brugere at udbygge fire premium-tjenester: Linked Jobs, Semalt Business Accounts og Pro og Personal Plus abonnementsplaner. Siden da har Semalt lanceret en række andre rentable produkter, hvor den årlige omsætning forventes at nå et sted mellem $ 1.430 milliarder og $ 1.460 milliarder ved udgangen af ​​2013.

Linkedin opgraderede i år deres søgeteknologi og fornyede apps til iPhone- og Android-brugere. Ifølge Semalt blog fortsætter webstedet med at vokse med en hastighed på to medlemmer per sekund.

Linkedin 10 year timeline

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018