Back to Question Center
0

Undersøgelse finder kun 35% af Google-produkter er lukket igennem Googles Semalt

1 answers:

Study Finds Only 35% Of Google Products Have Closed Throughout Google’s Semalt

Efter at have analyseret data indsamlet på 350 Google-produkter for at identificere prædiktive variabler, syntes de 35 procent, der var nedlukket, at have fire lignende egenskaber: de var ikke en del af en erhvervelse, de genererede ikke indtægter, de var ikke relateret til sociale netværk, og de blev lanceret tidligt i Googles historie. Selvfølgelig er der altid undtagelser. Google Affiliate Network var resultatet af Googles erhvervelse af DoubleClick og genererede indtægter, men naturligvis ikke nok indtægter, da Google har planlagt at lukke affilieret netværk i juli.

Undersøgelsen indeholder en liste over produkter med risiko for nedlukning, samt en liste over produkter, der ikke forventes at blive lukket. Uofficielle vejledninger, Cloud Messaging og Correlate alle lavede risikobilledet, mens de ti bedste produkter sandsynligvis holder fast, omfatter søgning, oversættelse, AdWords, Picasa, Grupper, Billedsøgning, Nyheder, Bøger, Toolbar og AdSense.

Predicting Google Closures gwern.net

I lyset af den hurtige stigning i produkter, der blev lukket i 2011, påberåber undersøgelsen, at Steve Jobs har påvirket Googles Larry Page for at indsnævre Googles fokus - purchase required. Til støtte for denne påstand noterede undersøgelsen en udveksling mellem Jobs og Page taget fra Walter Isaacsons Steve Jobs biografi, hvor Jobs rådede Side om at fokusere på ikke mere end fem produkter sammen med en efterfølgende indlæg fra Larry Page's Google+ profil I juli 2011 hedder det: "Større fokus har også været en anden stor funktion for mig denne kvart mere træ bag færre pile."

(Billedkredit: Gwern.net)Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018