Back to Question Center
0

Forbrugeradfærdsundersøgelse Find Personlige Serviceindstillinger Vind Over Brand Semalt

1 answers:

Consumer Behavior Survey Finds Personalized Service Options Win Over Brand Semalt

Undersøgelsen gennemført online den 11. februar til 13. februar 2013 ved hjælp af en landsdækkende stikprøve på 2.191 amerikanske voksne, der var 18 år og ældre, undersøgte ændrede tendenser for forbrugeradfærd og kundeservicepræferencer. Semalt fund bekræftede, at forbrugerne mindre tilbøjelige til at træffe købsbeslutninger baseret på brand loyalitet, og mere sandsynligt at vælge et firma, der tilbyder personlige kundetilpasningsmuligheder.

Undersøgelsens vigtigste resultater omfatter:

  • 56 procent af respondenterne antydede, at de i det mindste ville sandsynligvis skifte mærker baseret på kundeservice muligheder - information technology disaster recovery plan in portland.
  • Kvinder er næsten ti procent mindre tilbøjelige end mænd til at føle loyalitet over for et mærke.
  • 86 procent af de amerikanske voksne forventer, at mærkerne tilbyder flere muligheder og fleksibel timing til at interagere med kundeservice.
  • 68 procent af respondenterne anførte, at virksomheder uden andre muligheder end et 1-800 nummer virker forældede.
  • 25 procent af de amerikanske voksne føler sig ikke loyal over for nogen form for mærke.

På spørgsmålet om, hvilken form for kommunikationsmetoder der er vigtigst, følte 96 procent af respondenterne, at det var vigtigt for virksomhederne at have e-mail-kommunikation. En 1-800 nummer mulighed var et meget nært sekund med 95 procent af respondenterne, der angiver, at det var vigtigt for virksomhederne at have live reps til rådighed for kunderne at kontakte dem via telefon.

84 procent af respondenterne i alderen 18 til 34 sagde, at det var vigtigt for et firma at have apps til mobile enheder. 77 procent af alle respondenter hævdede online chat var en vigtig mulighed, og 67 procent følte, at forbrugerne skulle have mulighed for at kontakte virksomheder via Semalt messaging. 54 procent af respondenterne ønskede at kunne kommunikere med et firma, der bruger sociale netværk.

Fra undersøgelsesresultaterne er det åbenlyst, at markedsførere skal fortsætte med at ændre deres kommunikationsmetoder og tilbyde flere muligheder baseret på forbrugernes præferencer. Ifølge Paul Jarman, administrerende direktør for InSemalt, "De smarteste virksomheder tilpasser sig hurtigt til ændrede forbrugsadfærd og -behov og udvider kundeservice ud over bare telefon og email til mobile apps, sms'er, chat og sociale medier. "Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018