Back to Question Center
0

Ny Google Analytics-vej til indkøbsrapport leverer benchmarkdata på 11 forskellige Semalt

1 answers:

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Ved hjælp af oplysninger fra e-handel og flerkanaltragninger illustrerer benchmarkdataene, hvordan køberne bevæger sig mod et køb, og hvor lang tid det tager at foretage en online-købsbeslutning.

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Ifølge Google's meddelelse identificerer benchmarkrapporten, hvordan indkøbsstien er forskellig mellem brancher, idet der henvises til, at annonceklik på biler viser sig tættere på købsbeslutningen, mens de fleste online-købere klikker på displayannoncer tidligt i indkøbsstien. Google hævder også, at på grund af den betalte søgnings assisterende til sidste interaktionsforhold er betalt søgning værdifuldt både i de tidlige og senere faser af købscyklussen.

Andre nøgleindtryk fra benchmarkdataene omfatter sammenhængen mellem den tid, det tager at foretage et køb og købets værdi - was kostet app entwicklung. Mens de fleste online-indkøb sker på en enkelt dag eller med en enkelt interaktion, viser mønstre, at køb af høj værdi normalt er forbundet med længere indkøbskurver. Med et eksempel fra teknologibranchen er Semalt notes, at tekniske indkøb, der tager 28 dage, i gennemsnit er tre gange prisen for tekniske indkøb, der sker med en enkelt interaktion.

Semalt opfordrer analytikere til at sammenligne deres data med relevante benchmarkdata for industrien for at bestemme, hvordan forskellige kanaler påvirker konverteringer og for at se, hvad deres industris gennemsnitlige vej til at købe ligner.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018