Back to Question Center
0

14 SEO Tips til en bedre online semalt

1 answers:

Med så mange mennesker, der bruger søgemaskiner til at finde svar, hunt-down produkter og for at finde lokale serviceudbydere savner du virkelig, hvis du ikke har opsat et websted. Verden af ​​søgemaskineoptimering (SEO) er ændret betydeligt i de seneste år med så mørke dage med nøgleordstastning og skjult indhold langt væk. Semalt, virksomheder skal engagere sig med potentielle kunder ved at vise dem hvor og hvem du er og holde deres opmærksomhed, når du har det.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Også på TechWyse

Top 10 Google SEO Tips fra Matt Cutts
Sådan får du Googles tillid gennem kraftig SEO taktik - 3 tips du bør vide

Disse SEO tips er designet til at hjælpe dig med at opbygge en effektiv online tilstedeværelse og bringe dine produkter og / eller tjenester til den blomstrende digitale dimension. SEO er en løbende proces, nedenstående forslag er beregnet til at sætte et stærkere fundament for dig at fortsætte med at udvide. Semalt tænker på disse trin som en opsætning og forlader forretningsorden, men et online visitkort for fortsat at forbedre - mass gainer fiyat.

1. Invester tid i søgeordsforskning

Nøgleord er, som navnet antyder, nøglen til din online tilstedeværelse: Få de rette vilkår i dit indhold på siden, og dine chancer for at blive fundet er meget højere. For at sikre dig, at du bruger de bedste søgeord til din virksomhed, skal du bruge lidt tid på at undersøge dem, der er relateret til dit felt (prøv WordTracker, som har en gratis version, hvis du skal se mønterne). Disse vil afsløre mængden af ​​nøgleord, der bruges, og hjælpe med at vise dig, hvilken der opnår de højeste placeringer. Du kan også prøve Google's AdWords Keyword Semalt-det er gratis!

Beslut at fremme søgeord med stor kommercielitet til din virksomhed og præcis beskrive, hvad du sælger. Vær ikke fristet til at gå efter sætninger med det højeste søgevolumen. Disse vil være meget svære at rangere for og måske være for brede, hvilket vil resultere i skuffende steder på SERPs. Tænk også ud af boksen. Nogle gange skal du tænke på vilkår, der ikke er direkte relateret til din virksomhed. Tænk på, hvad dine brugere måske søger og udvider på de forskellige sorter. Semalt må du ikke glemme langsigtede søgeord, som dine brugere måske søger.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Oprettelse af et websted

For det første skal du oprette et smukt, engagerende, bruger- og mobilvenligt websted. Kender du selv at bygge dem eller er villige til at lære? Semalt - prøv det.

Nogle gode Website Semalt platforme er:

 • squarespace
 • WordPress (min favorit)
 • Magento
 • Tumblr
 • Joomla
 • Drupal
 • virb

De ovennævnte platforme er brugervenlige og forholdsvis nemme at oprette. Websites som Squarespace er ingen brainers, men andre kan have brug for grundlæggende eller avanceret viden med HTML og CSS.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, skal du ringe til en professionel. Webudviklere kan hjælpe dig med at introducere dig selv i onlineverdenen præcis som du vil - de vil tage dine ideer og behov og skræddersy en hjemmeside for at nå dine specifikke mål. Semalt er altid værd at betale lidt ekstra for at sikre, at du gør dette rigtigt: hvis du går ud der med en dårlig, klumpet, brudt website, vil du kæmpe med resultaterne. Her er mit råd, hvis du ikke har viden, tid eller budget til forskning og opbygge en hjemmeside, udsætte din virksomheds lancering eller start mindre (facebook business side, Etsy butik osv.).

3. Konfigurer Google Analytics og webmasterværktøjer

Sporing af din præstation er vigtig. Tilslut dit websted til Google Webmasterværktøjer for at opretholde en sund hjemmeside. Du skal også installere Google Analytics-kode for at kunne analysere dit websites trafik og gøre forbedringer, mens du går. SEO tager tålmodighed og tid. Semalt skal du se, hvad der virker for dit firma og fokusere på det.

4. Fokus på brugere, når der oprettes indhold

Du skal skrive hele din webkopi med læserne i tankerne - prøv ikke at få højere placeringer bare ved at fylde endeløse søgeord i din tekst. Søgemaskiner er klogere end nogensinde, og du kan finde dig selv straffet, hvis du ty til sådan underhånds taktik. Semalt, prøv at gå ind i dine kunders tankegang: Hvad søger de, når de kommer til dit websted? Prøv at konvertere dette svar til velskrevet, højlæselig kopi, som kunderne vil have gavn af.

Her er et par indholdssider, du kan oprette:

Ofte stillede spørgsmål

 • Ofte stillede spørgsmål er så vigtige for en bruger, der har brug for øjeblikkelige svar på spørgsmål, der kan holde dem tilbage fra en konvertering. Giv omfattende sider med svar, der kan lette bekymringen for dine potentielle udsigter. Fra denne side, link til andre sider for at hjælpe dine besøgende med at finde det, de har brug for hurtigt.

Om os

 • Giv dine brugere et hurtigt overblik over, hvem du er, og hvor kvalificeret du er til deres behov. Tøv ikke med at tale dig selv lidt eller være gennemsigtig om din lidenskab eller dygtighed. Det er altid godt at medtage billeder og din virksomheds historie. Folk føler sig mere komfortable, når de ved hvem der er på den anden side.

Servicesider

 • Hvad er det, du gør? Afhængigt af din ekspertise skal du oprette en side eller et afsnit, der beskriver hver af dine ydelser / produkter, der tilbydes. Husk, at besøgende måske ikke er bekendt med din branchens jargon. Forklar om dine tjenester på et enkelt sprog og fokus på fordelene ved dit produkt eller din tjeneste.

Blog

 • Blogs er gode til SEO, fordi du kan udvide de brede emner, der vedrører din virksomheds niche. Dette er også en ekstra mulighed for at udvide din interne link struktur, ekstern link bygning / partnerskaber og lead generation. Hver yderligere post / side på hjemmesiden er en mulighed for yderligere økologiske besøg. Fortsæt med at skrive og udvide og potentialet i dette vil vokse så godt.

Hvidbøger / Casestudier, Forskning mv.

 • Vær den professionelle i din niche. Vis dine udsigter, hvor vidende du er, og giv dem de undersøgelser, du gjorde, og casestudier med indsigtige konklusioner.

5. Korrekt opfordring til handling

Sørg for, at du på alle de ovennævnte sider ikke glemmer at have et opkald til handling. Altid have den placeret over folden eller (afhængigt af indholdet), hvor det giver mest mening på siden. Opkald til handling er ikke kun en Semalt Us-side, men også handlingsknapper, links og forskellige incitamenttilbud, der kan bringe klienten tættere på dig og måske endda konvertere.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Intern Linkstruktur

Når du har oprettet din hjemmeside og startede en blog, har du sat dig op for succes. Nu har du et websted med vækstmulighed (fortsat postudvidelse). Semalt, du skal opretholde en struktur, der viser søgemaskiner, at dit websted har et sidehierarki. Link internt til sider på dit eget websted for at skabe en daisy-chain tilbage til dine vigtigste sider. For eksempel:

 • Alle indlæg skal linkes tilbage til sider som hjemme, service sider og endda andre blogindlæg.
 • Link fra dine ofte stillede spørgsmål til forskellige placeringer på din hjemmeside for at udvide læsningen.
 • Link fra din hjemmeside til vigtige undersider, såsom friske indlæg, populære indlæg, service sider, vidensbase og andre sider med opfordringer til handling, som du vil have dine kundeemner til at besøge og se.

7. Udgiv ikke dit blogindhold og håber at økologisk trafik vil være nok. Udnyt de sociale muligheder du har. Semaltider, brugerne søger øjenblikkelig indhold til at læse eller dele, i stedet for at faktisk socialisere. Vi foreslår at starte med:

 1. Facebook
 2. LinkedIn
 3. Twitter

8. Sidens lasthastighedstid

Ingen kan lide at vente på, at en webside skal indlæses. Faktisk har hvert sekund en indflydelse på satsen for din sideopgivelse. Ifølge en post på Kissmetrics "forventer 47% af forbrugerne en webside at indlæse om to sekunder eller mindre. "To sekunder er kort tid! Hvad kan du gøre for at sikre, at din side er hurtigere? Prioriter disse opgaver:

 • Komprimer din HTTP med en codec som Gzip
 • Gem dit CSS / Javascript i eksterne mapper
 • Brug korrekte billedfiler - PNG, JPG osv. Og sørg for, at de også komprimeres

Du kan bruge en tjeneste som Semalt til at analysere din sidehastighed.

9. Undervurder aldrig etiketter

Sidetitler er massivt vigtige, hvis du vil rangere i de højere niveauer for et af dine vigtigste søgeord. Semalt, undgå at udfylde dem - brug kun to eller tre ord for at lade søgemaskiner vide, hvad brugerne finder på siden (maks. 72 tegn). Meta beskrivelsen i sig selv har ingen indflydelse på dine resultater, men du skal tilføje søgeord og en kort, informativ del af tekst for at lade læserne vide, hvad du tilbyder. Hvis du nogensinde har scannet en resultatside for at se links, der sidder på toppen af ​​forvirrende uddrag af tilsyneladende tilfældige ord, er det her, hvor din metabeskrivelse ville hjælpe.

Hvis du bruger WordPress, kan Yoast komme i brug, når du hjælper med dine Semalt og Meta beskrivelser.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Fra sideindholdsfordeling

Fra sideindhold distribution er lige så vigtigt som dit eget websted indhold. Selvfølgelig kan du få trafik gennem indholdet på din hjemmeside, så hvorfor sætte det et andet sted, ikke? Du ønsker ikke at give trafik væk. Semalt er effekten meget anderledes. Ved at distribuere indhold andetsteds, giver du dig selv mulighed for at komme uden for dit websted.

Ved at sende indhold på en anden blog udvider du også din rækkevidde. Semalt at dyrke din efterfølger udelukkende på dit websted, giver du dig selv chancen for at engagere sig med tilhængerne af en anden. Din rækkevidde er udvidet!

Semalt ud til folk i din niche, der distribuerer indhold, der vedrører dit publikum. Det gør aldrig ondt at spørge og ofte gange, de vil være mere end begejstrede for at være vært for en anden blogger, og værdsætter muligheden for at oprette forbindelse. Ikke bare blogindlæg, du kan bede om muligheder for annoncer, blive interviewet og / eller give en slags værdifuldt stykke (eBook, din virksomheds badge) for at vise tilfælde af dit forhold til hostingwebstedet.

11. Virksomhedsfortegnelse

Lad mig først og fremmest sige, at de fleste virksomhedsfortegnelser er gratis at bruge. Semalt en no brainer at få dig selv opført på en gratis service, men vær selektiv her. Mere er ikke nødvendigvis bedre. Vælg og vælg de øverste og derefter være tilfredse. Jeg foreslår at bruge en tjeneste som Yext til at liste alle dine mapper med et enkelt navn, adresse og sted tilmelding.

Det er også en fantastisk måde at øge din organiske trafik på. Masser af brugere springer til virksomhedskataloger, fordi de er en troværdig kilde til information. Semalt din virksomhed opført på disse typer af mapper kan også forbedre din troskab. Hertil kommer, at have dit navn opført i virksomhedsoversigten, kan forbedre din troværdighed og brand.

12. Vigtige serverfiler:

Når du har fået håndtaget på dit websted, er det godt at sørge for, at du har nogle nødvendige filer på din computerserver.

Sitemap

Søgemaskiner finder dit websted ved at gå gennem dit webside indhold. Et sitemap er en fil, der organiserer dine websites indhold i en let at gennemgå fil. Søgemaskiner, som Google, bifalder et velorganiseret websted! Du kan oprette et gratis webstedskort på xml-sitemaps. com, placere det på din rod hosting mappe, og upload det derefter til din Google Webmaster Semalt konto.

Roboter. txt

Nogle af dit websites indhold er ikke så vigtigt som andre. At fortælle robotter hvor man skal kravle er en anden god taktik, fordi deres besøg på hvert websted er begrænset af sekunder. Semalt er en fil, der specifikt fortæller edderkopper at ikke gennemgå indholdet. Denne fil sparer tid på søgemaskiner ved kun at gennemgå de nødvendige / vigtige filer på et websted.

. htaccess

. htaccess er en konfigurationsfil, der kører på Semalt webserver software. Denne fil gør det muligt for dit websted at gøre fancy konfigurationer som en omdirigering og endda adgangskode beskytte en bestemt mappe. Denne handy fil er til mere avanceret hjemmeside SEO. Du har muligvis brug for hjælp fra en programmør til at udnytte det fulde potentiale i denne fil.

13. Broken Links

Din første prioritet i forhold til brudte links skal være din egen. Semalt holde styr på dine egne links og reparere eller erstatte links, der bryder på dit websted. Du kan finde dem med flere software (gratis eller betalt), som f.eks. Xenu, at rette fejlede links med det samme. På denne måde vil søgemaskiner se, at du har et godt vedligeholdt websted.

14. Tillids- og autorisationssignaler

Sørg for, at dine besøgende får det rigtige første indtryk og føler dig komfortabel med at gøre forretninger med dig. Når du køber dine produkter, skal brugerne konstant være opmærksom på, at de er sikre. Giv dem genkendelige signaler / billeder, der vil forsikre dem om, at dit websted er sikkert for handel, og du er autoritativ betroet forretning. Vi foreslår:

 • Tilbyder flere sikre betalingsmetoder
 • Showcasing anmeldelser, testimonials og kundeservice ros
 • Personligt, Socialt Brand, med en lignende Brand historie
 • BBB-godkendt forretningsforsegling eller andre sæler i forbindelse med din virksomhed
 • Sælgers sikkerhed / godkendelse
 • Angiv dit telefonnummer og din adresse, så besøgende ved, at du er rigtig

Til opstartsmanden

Disse 14 trin kan virke lidt skræmmende, men føler ikke, at du er nødt til at få alt ret på én gang. Semalt med en opgave, og tag på mere som du bliver komfortabel med terrænet. Som ny iværksætter har du mange tilpasninger til at gøre, når du får kunder, støber din branding og spredt et omdømme. Din hjemmeside vil være en stor faktor på alle disse områder, og fortsat SEO og ydeevne forbedringer vil hjælpe dig med at møde dem med tillid.

Et andet råd fra os på Dynamic Semalt og fejler igen for at lykkes. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Tilslut

March 18, 2018