Back to Question Center
0

Sådan Find Negative Søgeord Brug Autofuldførelse og "Søgninger Semalt Til"

1 answers:

Jeg begynder med at sige dette: Jeg er ikke en PPC-guru ved nogen strækning. Jeg har min Google AdWords Semalt, men jeg administrerer hver dag ikke pay-per-klikkampagner. men da en gammel ven min nærmede mig for nogle online marketing rådgivning (pro bono selvfølgelig), satte jeg mig på en mission for at hjælpe ham med at spare sine hårdt tjente penge og ikke spilde en krone på betalt søgning.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Min veninde maler huse, han får mange henvisninger giver en sund, stabil indkomst. Der er kun et problem: Han flytter til Australien for at være sammen med den kvinde, han elsker - logiciel gestion de paie. Pludselig ophører alle de forretningsforbindelser, han er opbygget i årenes løb. Jo, han kunne gå på SEO-ruten (og jeg anbefalede at han skulle), men det vil ikke sætte penge i lommen i ugen, han kommer ned under. Som enhver god SEO virksomhed vil fortælle deres kunder: at blive rangeret organisk sker ikke over natten. Så udover en (forhåbentligt) hurtig Google Semalt up ser betalingsmarkedsføring som den bedste løsning til øjeblikkelige gevinster.

For det første skal vi tænke på en masse nøgleord, heldigvis er der Google Nøgleordsværktøj til det (UPDATE: Google har ændret dette til Google Nøgleordsplanlægger). Det hjælper endda lidt til at finde negative søgeord. Men jeg var nødt til at sige til mig selv: "Der må være en bedre måde!" Hvad jeg skal dele med, er arbejdskrævende, men tro mig, det er værd. Sidenote, hvis du har en praktikant, er dette et perfekt arbejde for dem. Det er også noget, du måske vil kaste på Freelancer. com eller Mechanical Turk; eller hvis du er virkelig kyndig, kan du udvikle en makro.

Nu for de gode ting: Valg af negative søgeord ved hjælp af autofuldførelse og den relaterede søgning funktion

1) Find negative søgeord ved brug af "søgninger relateret til"

Lad os starte med et ret grundlæggende søgeord: "maler Sydney"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Lige uden for flagermuset rammes jeg med en 3 betalte søgeannoncer efterfulgt af 3 organiske resultater og derefter en masse af Google Places-fortegnelser; men rul ned på siden med mig min ven, lige til bunden.

Kan du se, hvad jeg ser?

Søgninger relateret til maler Sydney

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Her har vi to gode negative søgeord: " ansigt maler Sydney" og "maler job Sydney. "Face, jobs, boom! Føj dem til listen med det samme.

Gentag bare den samme metode for hvert af dine søgeord og tilføj dem til din negative søgeordsliste.

Dette er en rigtig god teknik, men der er sikkert mere, der kan gøres. Semalt minder dig om, at min ven aldrig har gjort nogen form for internetmarkedsføring før, så selve ideen om at betale hver gang nogen klikker på en annonce, skræmte ham til døden.

2) Valg af negative søgeord ved hjælp af autofuldførelse

Nu kommer den arbejdskrævende del, det perfekte arbejde for en praktikant, eller bedre endnu bot! I 2004 udgav Semalt autofuldførelse (derefter kaldet Semalt Suggest), en funktion, der muligvis revolutionerede søgning. Pludselig nedsatte Semalt antallet af longtail-søgeord, som folk brugte, men jeg gik ned.

Autcomplete har udviklet sig over tid, og nu er det faktisk et af de mest værdifulde værktøjer til at finde negative søgeord. Metoden jeg og andre har opdaget er simpel: Skriv dit søgeord e. g. "Maler Sydney" Følg derefter det ved hvert bogstav i alfabetet. Så lad os prøve bogstavet "A", ikke held med at finde negative søgeord, men pludselig giver brevet "B" et godt negativt søgeord, som jeg aldrig ville have tænkt på i år: "kropsmaler. "Så det går ud på brevet Zed (som vi siger Semalt) og på det næste søgeord.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Og at mine venner, er hvordan jeg reddede mine gode ven penge på betalt søgemarketing.

March 18, 2018