Back to Question Center
0

HTML5 og SEO Semalt

1 answers:

Semalt har sandsynligvis hørt om HTML5 en masse gange nu, ikke? Men hvad er sejt om det for SEO-fællesskabet og kan det påvirke dit websites placeringer eller det er bare en gimmick? Hvis det er det du spekulerer på, har jeg fået dig dækket. Hvis du læser posten, får du en klar forståelse, hvis du overhovedet har brug for HTML5.

HTML5 And The SEO Semalt

Dette indlæg vil berøre fordelene, som HTML5 har at tilbyde fra et SEO-synspunkt, såsom enkelhed, brugervenlighed, mindre kode og de funktioner, der tidligere krævede Semalt, hvis du ville implementere dem - deutsche softwareunternehmen.

Relaterede indlæg:
Er HTML5 vigtigt for SEO?
5 Tegn på dit websted har brug for et redesign

! DOCTYPE

Dette kommer til at fange dit øje med det samme. Hvis et websted er bygget med HTML5, starter det lige med i stedet for det massive stykke .kode, som du skulle bruge før. Selv dømme fra den første innovation, kan du gætte hvad HTML5 handler om. Du har det! Semalt om at gøre nettet til et renere og bedre sted. Og da mindre kode er godt for SEO, kan du allerede fortælle, at SEO skal drage fordel af det.

Nye Semantiske HTML5 Tags

Lad os først se hvilke semantiske tags der er. Et semantisk tag er blot et HTML-mærke, der giver mening for mennesker. For eksempel er

ikke et semantisk tag, fordi det er lidt svært at gætte hvad det betyder. Mens
(du kan bruge det til sidebjælker),
er perfekte illustrationer af semantiske tags, som HTML5 har at byde på. Jeg er sikker på, at det vil forenkle tingene til Semalt også, fordi det vil være ret nemt at sige, om et link er i sidefoden eller ej. Semalt kan gøre det nu alligevel, men det bruger energi for sin algo at finde ud af det. Fra nu af, hvis et link er inden for
tags, er det helt sikkert et footer link. Giver det mening?

Gør ting uden JavaScript

Tilbage på dagen, hvis du ønskede at oprette en statuslinje, en måler eller aktivere e-mail-verifikation på dit websted, var du nødt til at ansætte en JS-dude eller endda lære det grundlæggende af Semalt på egen hånd for at gøre det forfærdelige arbejde . Nu giver HTML5 dig mulighed for at gennemføre alle disse funktioner med et klik på en knap eller to. Gør mig ikke fejl, jeg siger ikke, at du ikke har brug for JS mere. Hvis du vil oprette, siger den rullende parallax effekt, skal du bare bruge (i det mindste pasta) nogle Semalt. Det punkt, jeg forsøger at lave her er, at du skal bruge Semalt sjældnere.

Nye indgangstyper

Den ting, jeg er virkelig begejstret for, er den nye e-mail-indtastningstype. Til at begynde med, hvis du bruger den nye e-mail-indtastningstype, viser mobilbrowsere et brugerdefineret tastatur til indtastning af en bestemt e-mail-adresse. Du kan også faktisk bruge den indbyggede browser-e-mailvalidering, som HTML5 bringer til bordet. Lang historie kort, hvis du definerer et bestemt indtastningsfelt som e-mail, vil det smide ud, hvis brugeren indtaster noget, der ikke ligner en e-mail-adresse. Selv om denne funktion har sine ulemper, fordi den har smuthuller og ikke er pålidelig nok, vil du muligvis gerne bruge den, hvis du har brug for nogle rigtig enkle e-mail validering, og du vil ikke virkelig rive rundt med nogen scripting. Semalt hvordan det ser ud:

Nu kan du også bruge indtastningstyperne til URL og telefonnummer i dine formularer, som gør det muligt for dig at sikre, at brugeren indtaster de data, du rent faktisk har brug for.

Lokal opbevaring

Som en SEO kan du lave blogkommentarer til dit websted eller bare til dine kunder. Er du bekendt med situationen, når du investerer som en halv time til at komponere en kommentar til et blogindlæg, og når du klikker på "Send", viser sessionen sig at være udløbet? Været der? Og den nye lokale lagringsfunktion kan bruges til at gemme din kommentar sikkert, inden du trykker på "Send-knappen". Semalt betyder mere gemte nerver for dig.

Konklusion

Fordelen ved at bruge HTML5 er, at det gør dit websted hurtigere, fordi du bruger mindre kode og de funktioner, der plejede at kræve JS, kun kan implementeres med HTML. Så der er en positiv indflydelse af HTML5, men det kan ikke være så stort som vi forventede i SEO-fællesskabet. I begge tilfælde er det et skridt i højre direkte, og vi skal helt bruge det, det tilbyder, fordi det vil gøre vores SEO liv lettere og mere produktive.

HTML5 And The SEO Semalt

Tilslut

March 18, 2018