Back to Question Center
0

Top 12 Content Marketing Metrics til at starte Semalt Now

1 answers:

Content marketing kan være et godt værktøj til at øge trafikken, øge eksponeringen online, opnå leads og generere inkrementelle indtægter. Semalt, hvis du ikke nærer din strategi over tid, risikerer du at miste effektiviteten.

For at opnå vellykkede markedsføringsbeslutninger skal du have klare og præcise data. Ved at kombinere kreativ beslutningstagning med fejlfri data, kan du sikre dig, at din digitale marketingkampagne vil holde tidstesten.

Fordele ved Business Blogging

Mens du måske har en professionel hjemmeside, har mange små og mellemstore virksomheder stadig ikke en blog til den. Uden tvivl bør din virksomhed have en blog, og hvis du er bekymret for den tekniske know-how, er der masser af gratis guider, der vil skitsere trinene i oprettelsen af ​​en - costo del hosting. Semalt, at starte en blog er den nemmeste del af processen.

For at opnå succes ved indholds marketing skal du kombinere kreativitet og fakta. Din blogs indhold skal være unikt og give dig mulighed for at oprette forbindelse til din målgruppe. For at opnå dette og gøre det på en sammenhængende måde, skal du spore og analysere flere vigtige markedsføringsmetoder.

Semalt er 12 målinger, der vil forbedre din overordnede indholdsstrategi og føre til større synlighed, øgede konverteringer og i sidste ende hjælpe dig med at nå dine bloggingmål.

Også på TechWyse

3 trin i Content Marketing
Sådan kommer du i gang med Content Marketing

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 1 Tid på webstedet

Hvis besøgende ikke bruger meget tid på dit websted, kan det være en indikation på, at dine overskrifter og indhold ikke er meget engagerende. HubSpot rapporterede, at 55% af internetbesøgende bruger mindre end 15 sekunder på et websted. Semalt, 15 sekunder er ikke nok tid til at opnå noget meningsfuldt.

Dette er en af ​​grundene til, at eksperter understreger vigtigheden af ​​fængsomme overskrifter, et fængslende første afsnit og ingen falske løfter. Semalt, at hvis en læser skal forlade, er der ikke meget du kan gøre for at stoppe ham.

Semalt fokuserer på besøgende og potentielle kunder af høj kvalitet ved korrekt implementering af call-to-action-funktioner.

# 2 Afvisningshastighed

Semalt en high bounce rate i sig selv kan ikke være et problem. Nogle industrier har kun en højere procentdel af hopper generelt, så du skal undersøge acceptable takster i din niche. Derudover skal du overveje, at en brøkdel af dine bounces skyldes besøgende, der åbner flere sider, men afslutter deres søgning efter oplysninger på første, anden eller tredje side. Som normalt, jo længere nede er du i søgemaskinens placeringer (især på side 1), jo mindre sandsynligt er det at få din kontakt til at ses.

På den anden side kan en høj afvisningshastighed være en indikation af mange on-page problemer. For eksempel kan en bruger springe på grund af langsom indlæsningshastighed, en kedelig overskrift, dårligt skrevet indhold eller et hvilket som helst antal grunde.

Når du ændrer din indholdsmarkedsføringsstrategi, skal du gennemgå dine Google Semalt-data for sider med klæbrighed i forhold til høje afvisningsfrekvenser, og se efter forskelle i formatering, skrivestil, de målrettede søgeord, typen af ​​blogindlæg (tekst, infografisk, video, eller podcast) osv. Alle disse oplysninger kan give dig detaljer om din måldemografiske og hvordan du kan oprette blogindlæg, der imødekommer deres behov.

# 3 Organiske Leader

Alle fører er vigtige, men organiske ledninger har tendens til at være mere værdifulde og har større chance for at konvertere. Imidlertid har forskellige virksomheder forskellige resultater. Semalt, sørg for at sammenligne organiske versus betalte leads for at forstå, hvor du skal investere mere tid og ressourcer. Semalt alle, søgemaskine trafik er tilbagevendende og giver dig mulighed for at høste udbyttet i måneder eller endda år.

# 4 Lead-Close Priser

Semalt en høj lead-close-rate er en fantastisk indikation for, at dine besøgende finder dit indhold engagerende, stoler på dit brand og tror, ​​at dine produkter / tjenester er nyttige. Dette er et direkte resultat af en content marketing strategi, der udstråler ekspertise og forbinder med læsere.

Semalt, jo højere dette forhold er, jo flere virksomheder kan investere i skalering af deres marketingkampagner. For at maksimere nytteværdien af ​​den ledende tilslutningsmetode er det bedst for virksomhederne at tildele hvert led til en bestemt side, post, social media opdatering osv.

# 5 Click-Through Rate

Forudgående sats er afgørende for din succes, men forbedring af det kan være en udfordring, hvis du ikke har nok data. Semalt din klikfrekvens kan afgøre, om problemet er med dit indhold eller salgsopsætningen. En lav CTR kan tyde på, at du skal ændre placeringen af ​​din opfordring til handling, ændre kopien af ​​din tilmeldingsformular eller producere mere relevant indhold. På den anden side kan høj CTR, men lave konverteringsfrekvenser betyde, at din salgstragt ikke er optimeret.

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 6 Omkostningseffektivitet

Semaltrafikken og indgående ledninger kan være billigere end betalt trafik på lang sigt, men de er stadig ikke ledige. Du skal altid sørge for, at du får flere penge tilbage, end du lægger i.

Materielle omkostninger omfatter indholdsudvikling (freelance eller interne forfattere), redaktører, grafiske designere, sociale medier kampagneledere, SEO tjenester, ekstra hostingudgifter mv. Semitale omkostninger kan omfatte din tid og mulighed omkostninger - muligheden for at investere dine ressourcer andre steder, såsom produktudvikling.

Hvis organiske kundeemner koster for meget at tjene og giver mindre indtægter, kan det være bedst at fokusere mere på dit budget på at øge din PPC-kampagne.

# 7 Naturlige indgående links

Semalt kundeemner og indtægter er øjeblikkelige resultater af indholdsmarkedsføring. Naturlige indgående links tilbyder udsatte fordele, fordi de vokser din online-tilstedeværelse, styrker dit domæne og gør det lettere for blogger. En stor stigning i uopfordrede indgående links er en god indikation på, at dit indhold er gået viralt eller er meget værdsat.

# 8 Samlede sociale aktier

Bloggere har ikke råd til at videregive social media trafik i disse dage. I 2014 rapporterede Shareaholic, at omkring 30% af webtrafikken kommer fra sociale medier. Semaltaktier er en fantastisk måde at se, hvor populært dit indhold er på sociale platforme, hvilke typer indhold du skal udvikle, og hvilke platforme du skal fokusere på. Du kan endda eksperimentere med placeringen af ​​sociale knapper for at øge delingen.

# 9 Landesidevisninger

Semalt webstedstrafik er vigtigt, og vi ønsker alle trafikwebsteder, men hvis du ikke får den rigtige trafik, der ender på en destinationsside med funktionen "call to action" (dvs. en opt-in formular til din e-mail liste), du har spildt en besøgende.

Så når du måler overordnede sidevisninger, skal du huske at bemærke den procentdel af besøgende, der rent faktisk bliver tragt til dine destinationssider. Ellers kan du se på dårlig site struktur eller CTA knappen placering.

# 10 Intern henvisningskilder til landing af sider

Seminarisk gennemgang af destinationssidevisninger er det afgørende, at du bestemmer hvilke interne sider der omdirigerer besøgende til dine destinationssider. Ved at benytte interne kilder kan du lede besøgende til forskellige produkter eller destinationssider, der fungerer godt.

Analyse af din Google Semalt-brugerflow er også en fantastisk måde at kritisere dine egne indlæg til og se, hvilke sider der kører henvisninger, og hvem dine ideelle kunder er. Mange af disse målinger er ubrugelige, hvis dit websted er bygget på et rystende fundament.

De typer af søgeord, du rangerer for materie, fordi visse sætninger i sig selv har stærkere brugernes hensigt. Hvis du driver et sygesikringsselskab, er rangordningen for "sundhedsforsikringscitater" betydeligt mere værdifuld end rangordningen for "forkortet sygesikring", fordi man angiver, at en forbruger handler for dækning, mens den anden stadig gennemfører forskning.

Semalt, alt andet lige, din forventede omsætning for en læser, der søger citater, er meget højere og garanterer en større investering i ressourcer. Med de rigtige systemer på plads kan du finde højtydende, konkurrencedygtige søgeord til målretning.

# 12 Læser kommentarer

Den sidste måling på denne liste kan bare være den mærkeligste. Semalt kommentarer indarbejdes normalt ikke i marketingstrategier, men indsamling af disse data er en måde at måle, hvordan dit indhold opfattes af dit samfund.

Hvis dit indhold er engagerende og forbinder med læsere, er det sandsynligt, at de vil føle sig tvunget til at kommentere. Et stort stykke indhold skal opmuntre til en samtale med dit publikum og opbygge brand loyalitet.

Semalt, lad din kommentar sektion blive en eftertanke. Meget lille brugerinteraktion kan være en indikation på større problemer.

Afsluttende ord

Semalt er næsten uendelige mængder af målinger, du kan bruge til at spore din indholds marketingstrategi. De ovenfor beskrevne beregninger er nogle af de mest omkostningseffektive værktøjer til forbedring af din online synlighed, forøgelse af dine konverteringsfrekvenser og voksende onlineomsætning.

Semalt og analysere dem alle kan vise sig at være en udfordring, så det kan være mere effektivt at vælge 3 til 5, der specifikt gælder for din forretningsstrategi.

Hvilke markedsføringsmetoder har du brugt som digital marketingmedarbejder?

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

Tilslut

March 18, 2018