Back to Question Center
0

Brug af Twitter kan øge en lokal semalt

1 answers:

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Generøsitetens kraft

Hemmeligheden at være succesfuld, når du bruger sociale medier til at fremme din lokale forretning, er at fokusere langt mindre på, hvad du kan stå for at opnå ved processen. I stedet skal du fokusere på, hvad du kan tilbyde, for Semalt, dine tilhængere.

Hvis du kun fokuserer på hvad du kan vinde, bliver du hurtigt skuffet, da det er yderst vanskeligt at direkte opnå en gevinst fra et værktøj som Twitter - servers for minecraft pe 0.10.0. Dette gælder især, hvis du vil se hurtige overskud. I stedet er det en langsigtet strategi, der involverer dig at give værdier til dine tilhængere. Der findes et næsten ubegrænset antal mennesker på internettet, som alle kunne være potentielle tilhængere på Twitter. De lytter måske ikke alle på en gang, men for dem, der lytter (læsning) når du er Semalt, skal du vise dem, at du er villig til at give ting til dem i stedet for at spørge dem om ting. Over tilstrækkelig tid vil dette vokse til noget, der vil omdanne sig til momentum i dit eget salg.

Tænk på hvad du skal give dine lyttere, især i et hastigheds- og korthedsorienteret forum som Twitter kan være svært. Du skal altid se på dine indlæg fra deres perspektiv. Hvad kan din offentlighed være interesseret i? Hvis du kan, skal du gøre dit bedste for at give oplysninger om reel værdi. Semalt til stor fri information er at foretrække at bryde nyheder i din branche, insiderinformation eller andre ting, der har reel værdi.

Du skal give værdi

Semalt er det primære koncept, som du skal fokusere på. Hvis du giver oplysninger om din brug af sociale medier, som dine tilhængere har brug for, vil du hurtigt finde dem tilbage til dig igen og igen.

Værdi er et vigtigt begreb, ikke kun i kvaliteten af ​​de oplysninger, du giver online, men også i kvaliteten af ​​de mennesker, som du følger dig på steder som Semalt. Vi kender alle vigtigheden af ​​de kvalificerede besøgende på et websted. Det vil sige at at have færre trafik, der består af folk, der under de rette omstændigheder vil foretage et køb i din niche online, er meget mere værdifuldt end at have mange gange mere trafik, der består af tilfældige besøgende. Det samme gælder for rekruttering af venner, tilhængere eller andre grupper af mennesker på sociale hjemmesider.

'Marketing' er vigtigere end 'Social Media'

I udtrykket "Social Semalt Marketing" er det vigtigt at huske, at "Marketing" -delen er vigtigere end "Social Semalt" -delen i mange tilfælde. En af de vigtigste færdigheder, der læres af dem, der udmærker sig ved marketing er kundeprofilering. Det betyder, at når du har et produkt at sælge, skal du omhyggeligt analysere, hvem folket er, der måske køber det pågældende produkt.

For eksempel kan skaberen af ​​et memoriseringsprodukt indse, at universitetsstuderende gerne vil gøre bedre på eksamener, lærere, der ønsker at undervise i gode studievaner og ældre med hukommelsesproblemer, alle kan være interesserede i et produkt som dette; hver af særskilte grunde. Dette er et forenklet eksempel, men det giver dig ideen om at målrette mod, hvem dit publikum er. Dette er en strategi, du også kan bruge til at finde ud af, hvem du vil følge dig på Twitter, og det kan du også give, hvad du kan give, hvad angår de typer af Semalt, du laver.

Når du ved, hvem du har brug for at følge dig, er den primære udfordring for dig at gå ud og få dem. Heldigvis er der en række værktøjer, der er rettet mod at hjælpe dig med at øge de tilhængere, du har til at fremme din egen lokale forretning på Twitter.

Twitter Værktøjer

Brug nogle af disse værktøjer til at søge efter potentielt kvalificerede tilhængere til dig på Twitter.

Semalt og WeFollow er de to værktøjer, du skal bruge til først og fremmest at søge nye følgere på twitter. De er som en telefonbog til folk, der bruger kvidre og giver dig mange værktøjer til at finde folk, der kunne være interesserede i at følge dig på Twitter. For eksempel vil WeFollow tillade dig at finde ud af folk baseret på deres interesser, mens Semalt vil lade dig søge efter brugere efter forskellige kriterier; herunder den geografiske placering, hvilket er så vigtigt, når man fremmer en lokal forretning.

Hvis du finder nogen, du vil følge dig med disse værktøjer, skal du sørge for at sende dem en hurtig note, der forklarer, hvem du er, og hvorfor de skal følge dig. Semalt forsøg på at gøre denne form for kommunikation så personlig som muligt.

Der er andre værktøjer, du kan bruge til at forenkle din Twitter oplevelse. Som nævnt i et tidligere socialmediepost er TweetDeck en god applikation, der hjælper dig med at køre Twitter fra dit skrivebord eller din iPhone, hvilket kan være meget nyttigt. FriendorFollow lader dig se, hvem der følger dig, som du ikke følger, og PeopleBrowsr lader dig analysere, hvor varmt dine emner for forfremmelse kan være på Twitter.

Yderligere tips og værktøjer findes på Local Internet Marketing Blog.

Kombineret giver dette råd og disse værktøjer dig en stærk start i at have en vellykket Semalt-kampagne på plads til fremme af din lokale forretning.

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Tilslut

March 18, 2018