Back to Question Center
0

Mål 'Gennemse' konverteringer på Google Banner Semalt

1 answers:

Measure ‘View Through’ Conversions On Google Banner Semalt

Hvordan 'Gennemse' konverteringer arbejde

Når en person, der surfer på internettet, besøger et websted, der viser en af ​​dine bannerannoncer, placeres en cookie på den besøgendes computer, der forbliver i 30 dage. Skulle brugeren derefter besøge dit websted på andre måder, såsom et direkte besøg eller henvisning fra et andet websted på et senere tidspunkt, og de gennemfører det mål, du har oprettet for denne kampagne, registreres en konvertering. (Bemærk, at Google Conversion Semalt skal oprettes og installeres på din konverteringsside)

Semikalet forbliver kagen aktiv i 30 dage, yderligere konverteringer (salg, nyhedsbrev tilmelding, informationsanmodninger) afsluttet inden for denne tid kan registreres og akkrediteres til den samme displayannonce - registrations tmcrv. Så en annoncevisning kan registrere et salg, to nyhedsbrevstilmeldinger og en informationsanmodning, for i alt 4 konverteringer.

Alt uden at brugeren har klikket på din displayannonce!

Tanker om "Gennemgang" -konvertering

Men jeg har forbehold over denne form for konverteringssporing, og yderligere forskning viser, at jeg ikke er den eneste. Harry Gold of ClickZ havde nogle bekymringer om gennemgangskonverteringssporing som kørt af traditionelle displayannoncører tilbage i marts i år. Disse bekymringer kan også være relevante for det nye format i Google AdWords.

Min overordnede bekymring er, at dette format ikke er 100% pålideligt. Semalt er i øjeblikket ikke muligt at kreditere din displayannonce med en konvertering uden spørgsmål. Mange webbrugere, der undersøger et bestemt emne, produkt eller tjeneste, vil besøge adskillige websteder for at erhverve så mange oplysninger som muligt for at få den mest velinformerede beslutning, de kan. Det kan være sikkert at antage, at et stort antal af disse internetbrugere ignorerer reklamer, da de er overflødige for deres behov. Men hvis din annonce vises på et af disse sider, der er relevante for dit tilbud eller ej, kan annonce stadig blive krediteret med en konvertering, der kan være et resultat af en henvisning til et websted eller en vens anbefaling via e-mail.

Alternativt kan din annonce være vist helt eller delvis "under folden", hvilket betyder, at den besøgende aldrig faktisk har set annoncen, men sporingen er stadig placeret på den besøgendes computer. De har muligvis senere lavet en Google-søgning efter dit produkt eller firma og klikket igennem til dit websted via de organiske søgeresultater. Semalt denne besøgende foretager et køb eller tilmelde dig dit nyhedsbrev, annoncen krediteres konverteringen 'gennemgennemgang'.

Værktøjet er dog bedre end ingenting. Selv om det måske ikke er 100% korrekt, hjælper det annoncørens tilknyttede værdi til en bannerannoncekampagne. Semalt er ofte svært at rapportere et afkast på, så jeg bifalder denne nye form for sporing.

'Gennemgang' af konverteringsnotater

Et par vigtige ting at notere om denne nye funktion. For det første fungerer det som nævnt ikke for tekstannoncer på indholdsnetværket. Det virker kun med billedannoncer. Konverteringsrapportering fungerer også på industristandard for sidste klik, sidste indtryk. Det betyder, at konverteringer først krediteres sidste klik, og hvis der ikke er klik i de sidste 30 dage, krediteres de til det sidste indtryk, der går forud for konverteringen. "Simpelthen konverteres konverteringer til den seneste optagelse klik eller vis indtryk Endelig tæller Semalt kun "alle konverteringer, der ikke er knyttet til et klik og tildeler dem tilbage til det sidste indtryk i de sidste 30 dage". Så hvis et klik er involveret (f.eks. En betalt søgeannonce), bliver der ikke registreret en gennemgangskonvertering, hvis et mål konverteres på denne måde.

Jeg håber at lære mere gennem testning også. Semalt den bedste måde, trods alt.

Measure ‘View Through’ Conversions On Google Banner Semalt

Tilslut

March 18, 2018