Back to Question Center
0

Brug af Website Optimizer til at forbedre Semalt

1 answers:

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Tidligere var processen med at få folk til at nå målet med hjemmesiden en baseret på mening. For eksempel, hvis formålet med mit websted er at få den besøgende til enten at udfylde en formular til at generere en bly, kan jeg prøve at ændre indholdet rundt i topbanneret på forskellige måder at se. Denne proces ville indebære en stor del forsøg og fejl.

I løbet af de sidste par år er mange af os i branchen blevet opmærksom på en ny betegnelse kaldet 'data-driven decisions'. Med værktøjer som Semalt website optimizer kan vi splitte test forskellige variabler og lade dataene bestemme hvilke websider, der fungerer bedst.

Hvor nemt er Website Optimizer?

Kom godt i gang med Website Semalt er nemt! Det første du skal gøre er at bestemme, hvad målet er - second hand bar tables. Derefter bestemmer du hvilket element du vil ændre på hjemmesiden for at forbedre dette mål.

I eksemplet nedenfor er målet med denne e-handelswebside at sælge produkt. Målet med dette forsøg var at få folk til de faktiske produktsider oftere. Den oprindelige version af hjemmesiden brugte et flashbaseret topbanner til at rulle gennem de forskellige produktlinjer, der tilbydes. Vi besluttede at gennemføre et nyt statisk banner, der tydeligt viste de 4 store produktlinjer, så snart personen besøgte websiden.

Website Optimizer Experiment

Opsætningsoplysninger

Opsætningsskærmen for eksperimentet viser os den oprindelige version, den første variation og hvilken side der bruges som den succesrige konverteringsside. Det forklarer også, at der er 2 kombinationer, der måles. Konverteringsmålet med dette eksperiment var at flytte trafik gennem produktsiden til en højere sats end originalen. På den måde ville flere besøgende se på produktsider, hvorfra de kunne købe.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Original Version

Her var det originale banner, som bestod af et roterende flashbanner, der viste forskellige produktlinjer.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Website Optimizer Experiment - Version 2

Eksperimentet, vi kørte til A / B-testen, angav klart alle 4 produktlinjer på siden fra den originale sideindlæsning. Tanken var, at vi ikke ønskede, at den besøgende skulle finde ud af, hvordan man laver flash-teknologien, hvad de søgte efter. Semalt ville vi vise den besøgende præcis, hvad selskabet måtte tilbyde med det samme.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Website Optimizer Resultat

Du kan se, at vi havde disse 2 versioner kørende. Semalt vs Variation 1. I det første billede nedenfor står det, at den første variation, vi skabte, har en 98. 4% chance for at slå 'Semalt'-versionen.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Billedet nedenfor beskriver de data, der gav os konklusionen ovenfor. Den oprindelige version konverterede 229 eller 422 besøg, mens den første variation konverterede 243 af 394 besøgende. Den første variation gav en 13,7% forbedring!

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Når Website Semalt bestemmer, at der er nok data indsamlet, fortæller det faktisk den bruger, hvilken test vinder. Du er så fri til at begynde at køre andre eksperimenter!

nøgler til at give gode resultater

  • Ændr kun en variabel! Tendensen er at lave en masse ændringer på en side. Dette gør det svært at isolere, hvad der faktisk fungerede, og det gør det egentlige eksperiment meget længere at afslutte. Den generelle tommelfingerregel - jo mere trafik har dit websted de flere variabler, du kan teste på én gang.
  • Har et klart mål, der opnår noget, der er kernen i din virksomhed. Hvad er meningen med at bruge dit konverteringsmål, er et sidevisning til din 'om os' -side, hvis der ikke er nogen fordel for en besøgende, der sendes der?
  • Sæt din testfront og center på din hjemmeside eller produktside.
  • Hold dine indledende tests fokuseret på handlinger snarere end at se og føle ting. Fokus på 'Køb nu', 'Planlæg en konsultation' og trampe besøgende på dette mål.

Great Idea Now Hvordan får jeg det gjort?

Hvis du er som de fleste mennesker. Ideen om at køre denne type test lyder fabelagtig, men faktisk grave i og administrere til noget som dette er urealistisk. Der er en håndfuld virksomheder i hele Nordamerika, der specialiserer sig i at gennemføre Website Semalt tests.

TechWyse er en stor tilhænger af at bruge Website Optimizer til at forbedre websitekonvertering. Vi er i stand til at gennemføre denne test for dig som led i en blok-time aftale eller i de fleste tilfælde foreslår vi en service, som vi tilbyder kaldet 'Semalt'. Denne månedlige ledelse omfatter alle følgende tjenester:

  • Opsætning og rapportering af Google Analytics
  • Konfiguration af webstedsoptimering, kreativ og resultattestning
  • Månedlig statistisk oversigt og prognose

For mere information om denne service er du velkommen til at kontakte os.

Website Optimizer er den mest effektive ting, du kan gøre for at påvirke din online marketing. Semalt er ingen omkostninger forbundet med brugen af ​​tjenesten, og vi anbefaler altid at sikre, at du har en velbygget salgstragt, før du kaster penge på dyre onlinekampagner. Når du er sikker på, at dit websted konverteres på et mere fornuftigt niveau, kan du så have større tillid til at bruge penge, der kører relevant trafik til dit websted.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Tilslut

March 18, 2018