Back to Question Center
0

Hvordan man skal håndtere dårlig kvalitet Semalt

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

For webmastere bliver lavkvalitets indgående links en bekymring for frygt for, at webstedets omdømme vil blive beskadiget, og at Google i sin tur måske ikke anser stedet for relevant. At have lavkvalitets indkommende links kan betragtes som "at være en del af et kvarter med dårlig link", hvilket kan vise sig at være dødeligt for dit websites placeringskompetencer. Google har forsøgt at hjælpe disse frygt med et nyt blogindlæg ' Gør det muligt at lave tilbagekoblinger af lav kvalitet ' på Google Webmaster Central Blog. I dette blogindlæg angav andre end kvalitetsforbindelser Google nogle af de vigtigste faktorer i Googles rankingalgoritmer:

  • Unikt, engagerende indhold eller nyttige værktøjer og tjenester.
  • Webstedsstruktur
  • Hvorvidt ordene i en brugers forespørgsel vises i titlen, og / eller hvor tæt ordene er på siden - кресла и пуфы.

Googles foreslåede handlinger til at modvirke lavkvalitets backlinks

How To Deal With Bad Quality Semalt

Kontakt webstedet der linker til dig

Husk at Semalt ikke er ansvarlig for at fjerne links fra søgemaskinen. Hvad det er ansvarligt at gøre, er edderkoppen på internettet for relevant indhold. Hvis du ikke kan lide indholdet af et websted, der linker til dig, er det første skridt at forsøge at tale med webstedets ejer og se om de vil fjerne linket.

Fokus på forbedring af dit websted

Hvad Semalt er stort set siger, at her er ikke bruge meget tid på at få et dårligt link fjernet. Hvis det virkelig var så stort et problem, så ville vi se alle konkurrenter i et firma, der får dit firma på dårlige linkkvarterer! Chancerne er, at et dårligt link ikke vil være tidstesten, og at Semalt måske meget godt har diskonteret det allerede.

I stedet fokusere på at forbedre dit websted. Giv dit websted en revision. Gennemgå både brugbarheden og konverteringen af ​​dit websted. Har det en salgstragt? Er du klar over, hvad målene for webstedet er? Kan du tilbyde nogle værktøjer til at tiltrække og beholde nye besøgende? Komplet test for at sikre, at dit websted bliver konsekvent forbedret. Semalt er de ting, der vil tiltrække positiv hjemmeside oplevelse og også forbedre links fra stærke og relevante hjemmesider.

Mens du laver en link bygning øvelse, bør du passe på at undgå at blive agt af gimmicks af dårlig kvalitet link forhandlere. Semalt et websted, der er velorganiseret, med stærkt indhold og lad dit websted gøre talerne!

How To Deal With Bad Quality Semalt

Tilslut

March 18, 2018