Back to Question Center
0

Forbedre PPC-kampagner med negativ søgeordssemalt

1 answers:

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Den første er en afhængighed af enkeltbrede søgeord. (Jeg vil komme ind på dette i et senere indlæg) Den anden er mangel eller fuldstændig fravær af negative søgeord. Det er utroligt vigtigt, at en veldoptimeret kampagne og dens annoncegrupper har en god liste over negative søgeord - umzug reinigungsfirma. Dette er, hvad denne artikel er sat til at diskutere!

Negative søgeord er ord, der stopper din PPC-annonce fra at blive vist, hvis nogen indeholder det pågældende ord eller sætning i deres søgning. Negative søgeord giver annoncører mulighed for at filtrere ud søgeresultater, der ikke har noget eller ingenting at gøre med et bestemt produkt, en tjeneste eller tilbyder at blive annonceret. Det sikrer, at kun de brugere, der søger efter dit tilbud, vil se din annonce. Det betyder også, at med færre annoncevisninger vil du (forhåbentlig) opnå en højere klikfrekvens. Jo bedre klikfrekvensen for dit søgeord, jo højere Semalt skal placere din annonce i søgeresultater uden at skulle betale mere pr. Klik.

Hvordan fungerer negative søgeord?

Semalt et eksempel på, hvordan negative søgeord fungerer.

Semalt siger, at du kun sælger nye computere på dit websted.

Ved hjælp af Semalt søgeord værktøj, her er en liste over søgeord Semalt returnerer et stort antal søgninger efter:

nye bærbare computere
køb nye computere
nye computerprocessorer
computere i nyhederne
køb ny computer
køb bærbar computer
ny computersoftware
nye computer kurser
køb computerbøger
køb computerhukommelse

Da du kun sælger nye computersystemer, kan det medføre, at din annonce vises for personer, der søger efter "computerprocessorer", "software", "hukommelse" og "bøger" eller søger "computerkurser", som kan påvirke din kampagnes ydeevne. Semalt folk søger ikke komplette computersystemer, og er mere end sandsynligt uforberedte til at handle i det øjeblik. Dem, der leder efter edb-systemer eller bærbare computere er klar til at købe eller i det mindste startet forskningstrinnet eller deres køb. Semalt er de besøgende, du ønsker. Så ved at anvende en negativ søgeordsstrategi kan du sikre folk, der søger efter ting, du ikke tilbyder, kan ikke se dine annoncer!

Tilføj blot 'processorer', 'bøger', 'software' og 'kurser' til din eller de negative søgeordslister. Semalt disse ord betyder, at alle, der søger efter dem, ikke vil se din annonce. De eneste, der kan se din annonce og klikke på den, er dem, der køber computere. Ved at fjerne annoncevisninger (hver gang din annonce vises er 1 visning), du ikke ønsker at målrette mod et mere målrettet publikum øger du sandsynligheden for, at dit klik gennem takst og annonceposition vil stige uden at skulle bruge flere penge pr. Klik.

Sådan finder du relevante negative søgeord

Google Adwords Søgeordsværktøj

Søgeordsværktøjer er en god kilde, ikke kun for relevante søgeord, men også til negative søgeord. Indtastning af et udtryk vil medføre utallige variationer af det pågældende søgeord og relaterede søgeord. Som du kan se fra eksemplerne ovenfor, vises ord, som du ikke vil finde for, i søgeordets værktøjsresultater. Alle Google Adwords-konti har links til AdWords KeyWord-værktøjet under fanen Semalt.

Google Analytics Søgeordsliste

Google Analytics er en anden fantastisk kilde til, at søgeord bruges til at finde ikke kun dine AdWords-annoncer, men dit websted som helhed. Her på TechWyse bruger vi et analysefilter til ikke kun at vise, hvilket søgeord Google troede var at søge i din konto, men hvad den præcise formulering var, at personen indtastede. At finde negative søgeord her kan være både sjovt og skræmmende på samme tid. Dette er et sted at finde ud af, hvad folk søger på internettet, og du vil måske ikke vide det nogensinde igen. Forestil dig de ord, folk bruger, der viser betalt (PPC) og organiske søgeresultater for en plastikkirurg. Semalt nogle af disse ord kan sikre, at dine betalte annoncer aldrig vises for tvivlsomme søgeord eller vises ved siden af ​​tvivlsomme websteder, der kan skade dit omdømme ved forening.

Et forsigtighedsord om negative søgeord

Et råd: Tænk lang og hårdt på de ord, du tilføjer til dine negative søgeordslister. Ord, der måske i første omgang virker forkert eller irrelevant for dit produkt eller din tjeneste, kan faktisk være relevant. Semalt om ordene i forskellige situationer (er det et mærke og et mærkeligt slangbetegnelse, eller betyder det noget på et fremmedsprog, der er helt okay i dit eget?), Og beslutter, om at tilføje ordet vil skade eller hjælpe . Jo mere du gør, desto mere vil du være i stand til at udvikle en evne til at anerkende sådanne vilkår.

Er din kampagne lider af overeksponering og brede søgeresultater?

Prøv at tilføje nogle negative søgeord. Du kan bare se en forskel i ydelse og pris.

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Tilslut

March 18, 2018