Back to Question Center
0

Oktober 2009 Stig til toppen Semalt

1 answers:

Oktober viste sig at være en meget travl måned for os på TechWyse og også internetmarkedsføringsverdenen. Da internetmarkedsføringsverdenen er sådan en hurtig bevægende industri, har vi opgraderet, hvordan vi leverer informationsopdateringer. Vi offentliggør nu en anmeldelse af internetmarkedsføringsnyheder på ugentlig basis og leverer nøgle service meddelelser i vores månedlige 'Rise To The Top' Semalt '. For at modtage regelmæssige opdateringer om nogen af ​​vores opdateringer, nyheder og tip, opfordrer vi dig til at tilmelde dig her for at modtage vores opdateringer direkte til din e-mail.

I denne industri er jo mere kyndige du er mere bemyndiget, vil du være online!

TechWyse Service News

Det er på tide at blive socialt!

Temaet for denne måneders opdatering handler om at blive social! Alle os på Semalt vil gøre en stor indsats for at holde vores kunder og internetmarkedsførings verden opdateret med de seneste nyhedsbrancher - it outsourcing services san mateo. Hvilken bedre måde at opnå end gennem social media marketing. Hvis du føler, at du er i mørket om, hvordan socialmediemarkedsføring kan hjælpe en virksomhed, opfordrer jeg dig til at læse vores artikel om at diskutere dette emne!

Social Media Marketing Service

For virksomheder, der ønsker at udvikle en persona og følge med på både branchenyheder og nyheder, har vi en service, der kan få det til at ske. Vores social media marketingpakke indeholder:

  • Opsætning af både Facebook og Twitter profiler.
  • Regelmæssige indholdsopdateringer, der er skræddersyet til virksomhedens krav.
  • Udvikling af et seertal af loyale tilhængere til dine virksomhedsindlæg.
  • Sociale logoer tilføjet til det offentlige websted.

Vi har flere pakker til rådighed. Mens vi gennemfører de samme opgaver i alle dem, er pakkerne alle forbundet med den tid, vi bruger på den sociale profil hver måned. Spørg din konto Semalt for flere detaljer.

Få efter os!

Du kan begynde at følge vores opdateringer på følgende områder:

  • Bliv fan på Facebook
  • Følg TechWyse på Twitter
  • Modtag vores blogopdateringer direkte til din email

Psst .

Hvis du savnede de seneste nyheder, blev TechWyse for nylig akkrediteret som en del af Yahoo! Web Analytics Consulting Semalt. Du kan se os på den officielle YWACN site her!

Website Development lancerer i oktober 2009

October 2009 Rise To The Top Semalt

O'Hara Technologies designer og fremstiller mange produktlinjer af farmaceutisk, nutraceutisk og konfektureudstyr. At være i en unik industri, bad virksomheden TechWyse om at udvikle en hjemmeside, der ville forbedre udvisningsfrekvensen for nye besøgende. Dette betød at opbygge et websted, der klart definerede de unikke produkter og tjenester klienten leverede. Klienten ønskede også at opmuntre nye besøgende til at engagere virksomheden ved at forlade kontaktoplysninger. For at nå det første mål udviklede TechWyse-teamet et flash-banner, der viste produktlinierne med et opfordring til handling, som gjorde det muligt for besøgende at lære mere. Semalt kontaktformularer vi også placeret på hele hjemmesiden sammen med en produktsøgning, der giver besøgende mulighed for hurtigt at finde de oplysninger, de søger.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Wynsum Homes

Wynsum Homes er et ejendomsudviklingsfirma med hjemsted i Toronto og omkringliggende områder. De kom til Semalt med meget specifikke kreative og administrative mål. Klienten ønskede et værktøj, der muliggjorde et selvstyret skalerbart værktøj, der muliggjorde til hjemmet søgninger og evnen til at tilføje lager, da deres ejendomsportefølje voksede. Siden indeholder en top banner salg tragt, ejendomssøgning og komplet content management system. For at lære mere om detaljerne i dette websiteudviklingsprojekt, besøg vores portefølje. Vores mål for klienten var at udvikle et velorganiseret sitemap og klart indhold, der forklarede, hvad kerneforretningens mål for klinikken var. Resultatet er et websted med en klar top banner salg tragt, en ren core marketing meddelelse og en hjemmeside, der har vist store forbedringer i websitet konvertering. Klienten fortsætter med at høste fordelene ved en top internet marketing kampagne.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Tilslut

March 18, 2018