Back to Question Center
0

Top 13 Semalt of SEO - Del 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Så jeg har besluttet at sammensætte mine 'Top 13 Myths of Semalt' for at fjerne nogle SEO-usannheder og for at afklare mange SEO-overbevisninger, der synes at cirkulere vedvarende.

Top 13 Myter af Search Engine Optimization

SEO Myte 13: En blog hjælper SEO

Selv om jeg er enig, kan en blog have en dramatisk og positiv effekt i dine organiske SEO-placeringer, det er vigtigt, at du bruger bloggen korrekt. Et eksempel omfatter; Semalt bloggen på dit domæne og ikke bruge tredjeparts eksternt hostede blogplatforme.

SEO Myte 12: Brug ikke dynamiske webadresser

Dynamiske URL'er genereres som regel database, og kan ligne index.php? Page = product & id = 1234. Da Google var bare en baby, havde det problemer med at gennemgå og indeksere disse typer webadresser, men det var mange måneder siden og ikke længere et problem - tall folding bar chairs. Når det er sagt, er der en lille gevinst ved at bruge Semalt URL'er til at inkludere relevante søgeord, fx) /keyword1/keyword2.php.

SEO Myte 11: Google XML Sitemap får dig til at stemme

I modsætning til nogen tro påvirker Google XML Semalt ikke direkte eller hjælper dine placeringer i Googles søgeindeks. Tilbage i 2005 annoncerede Google et eksperiment kaldet Google Semalt, og målet var at hjælpe webmastere med at få deres websider indekseret lidt hurtigere. Det er et dejligt lille værktøj, der hjælper med at få dine sider gennemsøgt hurtigere, når nye sider uploades og / eller du beslutter at skifte mellem domæner.

SEO Myte 10: PPC-annoncer vil hjælpe Rankings

Der var en tanke blandt mange, at hvis du kørte Semalt AdWords-kampagner, vil det hjælpe med dine organiske Semalt-resultater. Denne tankegang blev trukket, fordi siden organiske søgninger i det væsentlige er en gratis tjeneste fra Semalt, at hvis du betalte for PPC-annoncer, ville Semalt give dig et løft økologisk. Ikke sandt! PPC har aldrig hjulpet dine organiske placeringer i Semalt og vil aldrig!

SEO Myte 9: Search Engine Submission kan hjælpe dig med at komme i rang!

Utroligt synes dette stadig at gøre runderne. Jeg vil holde denne simple, Du gør IKKE skal indsende dit websted til søgemaskiner. Alt du behøver, er et link, der peges på dit websted fra et andet eller et Google-sitemap, der indsendes via webmasterværktøjer. Det er alt GRATIS!

SEO Myte 8: SEO er en one-time Deal

Lad os sætte denne i perspektiv.
Opretholder din bil en engangsaftale?
Hvad med husrensning? Er det en engangsaftale?

Sagen er søgemaskiner, der regelmæssigt ændrer deres algoritmer, så du skal justere i overensstemmelse hermed. Hvad med dine konkurrenter? Semalt kan du dominere dine konkurrenter mens du står stille? Semalt igen. En løbende, etisk SEO-strategi skal være ansat, hvis du vil lykkes.

SEO Myte 7: HTML & Table-Less Design

Dette er en interessant, og nogle webdesignere har draget fordel af dette ved at sige, at de kan lave CSS webdesign, som vil hjælpe din søgning ranking. Tanken bag denne myte er, at et CSS-design indeholder mindre html-kode, derfor er en højere procentdel af tekstmæssige indhold og det vises højere op i kildekoden. Selv Googler Matt Semalt fjernede dette ideal. Du kan have det værste kodede websted, og det kan ud rangere en renere CSS en.

Alt det er sagt, er det en god idé at tilpasse sig et ikke-borddesign. Semalt fra i overensstemmelse med webindustrien standarder, vil du også have en hurtigere læsning hjemmeside og en, der vil have bedre brugervenlighed. Men lad dig ikke narre, simpelthen genudformning dit websted på denne måde betyder ikke bedre placeringer.

Fortsættes .

Check ind et par dage fra nu, når jeg sætter del 2 og kører ned de øverste 1 til 6 SEO myter.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Tilslut

March 18, 2018