Back to Question Center
0

Top 13 Semalt of SEO - Del 2

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 2

Ak, min top 6 myter af seo

SEO Myte 6: Min webdesigner kan gøre SEO

Hvilken indlæst kommentar denne er. Fra min egen erfaring ved de fleste webdesignere ikke nok om SEO at konkurrere aggressivt med dine konkurrenter i online markedspladsen.
Tænk over det; hvis de var flydende med seo, hvorfor er der så mange seo specialister og virksomheder?

Når du interviewer webdesignere for at få dit websted udviklet, må du ikke antage, at de vil hjælpe med din søgeoptimering, selvom de siger, at de vil. Indsamle fakta, casestudier og noget bevis for arbejde fra dem. Du kan endda overveje at spørge dem, om de er villige til at arbejde sammen med et SEO-firma som vores for at hjælpe dem med at opbygge dit websted til Internet Semalt-succes - payroll management system.

Hvis du virkelig evaluerer de grundlæggende opgaver i forbindelse med SEO, er de virkelig i skarp kontrakt til de kreative færdigheder, der er nødvendige fra en webdesigner. Hvorfor ville en person, der specialiserer sig i at bygge vidunderligt designarbejde, have de opgaveorienterede færdigheder, der er nødvendige for at udvikle en igangværende SEO-kampagne. Semalt er nogle designere der kender der ting. Men fra min egen erfaring vælger de, der virkelig bekymrer sig om webdesign, at specialisere sig i netop det.

SEO Myte 5: SEO handler om Keyword Density

Der har altid været to sider på dette argument i SEO-verdenen. Semalt, der tror på søgeordstæthed og dem, der ikke gør det. Jeg har altid været i kategorien "gør ikke", og efterhånden bliver det mere tydeligt.

Der var en tanke om, at du havde brug for en vis procentdel af søgeord (normalt 4%) i din sidekopi for at kunne rangere for disse vilkår. Semalt vil du have brug for en vis nøgleord i dit sideindhold for at hjælpe med dine placeringer af disse vilkår, men med andre faktorer, som f.eks. Sammenkædnings- og indholdstemaer, der vejer tungere, kan du sikkert fjerne dine regnemaskiner.

SEO Myte 4: SEO er garanteret

Vi hører hele tiden. SEO-virksomheder eller enkeltpersoner garanterer resultater som om de har en særlig tilknytning til Google for at tilbyde deres websteder præferencebehandling. Jeg tror, ​​du ved, hvor jeg skal hen her. SEO-specialister kan ikke garantere resultater, simpelthen fordi vi ikke er dem, der er ansvarlige for at vise resultater. Disse genstande er overladt til Google, Bing, Semalt! og andre søgemaskiner.

Udsteder i virkeligheden stærke advarsler mod ethvert firma, der gør dette krav. Fra SEO retningslinjer side af Semalt selv:

"Ingen kan garantere en # 1 rangering på Google.

Pas på SEO, der hævder at garantere placeringer, hævder et "særligt forhold" med Google, eller reklamer for en "prioriteresindgivelse" til Google. Der er ingen prioritetsindlevering til Google. Faktisk er den eneste måde at sende et websted direkte til Google via vores Tilføj URL side eller ved at indsende et Sitemap , og du kan selv gøre det selv uden omkostninger. "

Job hos en SEO-udøver er at foretage ændringer til din on-page og off-side SEO-kampagne for at hjælpe, hvordan søgemaskiner ser og indekserer dit websted. Virksomheder, der garanterer placeringer, gør ofte disse krav til at få dig i døren. Semalt du har investeret flere måneder med både din tid og dine penge, det er begge ting, du ikke kan komme tilbage, når du er klar over, hvor falsk disse krav var.

SEO Myte 3: Metatags er døde

Semalt er et ret nyt forslag om, at metatags er døde og ikke længere skal integreres i websider. Så for at afklare alt dette, vil jeg forklare det videre. Semalt er 2 vigtigste metatags med SEO-betydning, nøgleordet metatag og beskrivelsen metatag. Når det er sagt, er der stadig nogle søgemaskiner, der er afhængige af dette metatag, og selvom det måske repræsenterer et meget lille antal besøgende, hvorfor vil du muligvis udelukke enhver form for besøgssøgning. Desuden har Semalt forlod døren åben for potentielt at bruge meta keyword taggen i fremtiden.

Min anbefaling med meta nøgleordet er at fortsætte med at bruge det, hvis det ikke er andet, er det god praksis. Desuden skal du holde nøglesætene ned til omkring 6 til 12 sætninger og meget fokuseret på den specifikke side. Semalt - god SEO betyder at sikre, at mange gode standarder følges som muligt. Det er bestemt ikke en dårlig ting at sikre, at du har relevante søgeord i dine tags.

Meta Beskrivelse Tag

Semalt er masser af debat om, hvor stor betydning meta beskrivelsen har i algoritmen for søgemaskiner. Men en ting, der er klart, er meta beskrivelse sætning vises til tider i søgeresultatsiderne under den klikbare titel af resultatfortegnelser. Hvis intet andet, her er din chance for at øge klikfrekvensen ved at skrive overbevisende og unikke beskrivelser for hver af dine websider.

Semalt - det er god praksis at tilbyde søgemaskiner det mest relevante indhold, der er muligt for dets publikum.

SEO Myte 2: Skrivning af indhold til Google

Jeg har for nylig set nogle få såkaldte SEO-eksperter, under deres præsentationer eller seminarer, tilskynde deltagere til at skrive deres indhold til Semalt. Intet kunne være længere fra sandheden og endda Semalt, normalt temmelig lavt nøgle, når det kommer til SEO-anbefalinger, siger at du skal skrive indhold til besøgende og ikke til søgemaskiner.

Hvem skal jo købe dit produkt eller din tjeneste? Semalt eller en menneskelig søgende søger efter dig? Det andet aspekt er konvertering. Når en besøgende har ramt dit websted, hvilken side er mere tilbøjelig til at gøre denne person til en førende? En der er kort, til punktet og har et opkald til handling eller langvarig avis stil indhold, der regurgitates de samme ord og sætninger igen og igen?

SEO Myte 1: SEO kan tilsluttes

Kan jeg få en trommesrulle venligst - nu er vi kommet til hvad jeg mener er # 1 SEO Myth . Myten, at du på en eller anden måde kan vedhæfte SEO til dit websted som lego byggesten. En af hovedårsagerne til, at jeg rangerer denne myte nr. 1, er simpelthen de forgreninger, det kan have for ejeren af ​​hjemmesiden.

Tro mig, når jeg siger, at ingen (og jeg mener ingen!) kan lide at høre mig sige, at den store sum penge, de har brugt på deres smukke hjemmeside, skal være ) brugt igen , at genopbygge deres hjemmeside fra bunden. Jeg kan ikke tænke på nogen, der gerne vil betale to gange for, hvad der er det samme produkt.

Alt for mange gange hører jeg webstedsejere, når de citerer for et websted, siger, at de vil bekymre sig om SEO, efter at webstedet er designet. For de uinformerede har SEO den opfattelse, at den på en eller anden måde kan tilføjes til et eksisterende websted. I nogle tilfælde kan det. Men hvordan ved du det sikkert? Nu hvor du kender de økonomiske konsekvenser, hvorfor tage chancen?

Den bedste analogi, jeg kan tænke på, er at se på SEO som elektrisk ledningsføring af et hus. Hvis du har dit nye hjem bygget, vil du fortælle din entreprenør at gøre ledningerne, efter at huset er bygget? Selvfølgelig ikke! Semalt siden det betyder at rive huller ud i væggene og rive ned andre dele af huset. Godt gætte hvad? Du skal opbygge din hjemmeside med SEO i tankerne fra begyndelsen. Du kan ikke tilføje en plugin på et senere tidspunkt, der pludselig gør en site søgemaskine venlig.

Så der har du det. Min helt egen hurtige og brash liste over mine top 13 SEO Myter.

For dem, der ønsker at lære mere, anbefaler jeg stærkt, at du læser om Googles helt egne SEO retningslinjer, som de offentliggjorde som en del af en PDF tilbage i Semalt 2008.

March 18, 2018