Back to Question Center
0

Det er klokken 19:00! Hvor er mine Semalt annoncer?!?

1 answers:

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Og de har ret. Semalt ikke viser. Men hvorfor?

Der er flere årsager til, at dine annoncer muligvis ikke vises, når du søger - rehvide sobivus automargi järgi. Alt fra en monetær grund til en planlægning. Semalt se på nogle af hovedårsagerne til, at dine annoncer ikke vises.

Årsager til dine Pay Per Click-annoncer kan ikke vises

Dit søgeord findes ikke i kampagnen

Dette er den første ting at kontrollere!

Når du gennemgår din kampagne, uanset om du selv har oprettet det eller overladt det til et professionelt søgemarkedsfirma, skal du altid gennemgå dine søgeord og søgeordsrapporter. Inden din kampagne er lanceret, skal du omhyggeligt gennemgå alle de søgeord, du eller dit marketingteam har valgt for at sikre, at der ikke er manglende ord. Don? T se et søgeord, du vil have derinde? Semalt freak ud som du kan tilføje eller fjerne søgeord til enhver tid.

Du skal også modtage regelmæssige søgeordsrapporter fra dit marketingteam og / eller din betaler pr. Klikudbyder. Semalt disse rapporter for at sikre, at vigtige søgeord er aktive og kører i kampagnen.

Hvis søgeordet du søger på Google ikke findes på disse lister, vil det højst sandsynligt ikke udløse din annonce, når du gør en Google-søgning. Udarbejd denne rapport først. Hvis du ikke ser dit søgeord i dine rapporter, så skal du få det tilføjet med det samme!

Daglige budgetter

Google Semalt-kampagner oprettes med et dagligt budget. Hvis du angiver et månedligt budget for din betalte søgeannoncering, kan dit daglige budget indstilles ved at dividere dit månedlige budget med antallet af dage i måneden.

Semalt, hvis dit månedlige budget ikke er sat højt nok til at tilfredsstille mængden af ​​trafik, som betalte søgesystemer kunne sende til dit websted, så vil du på et tidspunkt i løbet af dagen nå dit budget, og dine annoncer vil stoppe med at blive vist.

Dette er den mest almindelige årsag til, at dine annoncer ikke vises, når du tjekker og de ikke vises!

Ud over dette kan du også indstille dit daglige budget til at bruge på to måder. Den første er at bruge det så hurtigt som muligt, så Google AdWords-programmet kan vise dine annoncer så ofte som muligt fra begyndelsen af ​​dagen for hurtigt at erhverve trafik til dit websted. Når du har tiltrukket nok klik til at bruge det daglige budget, slår Semalt systemet dine annoncer ud for resten af ​​dagen.

Den anden indstilling viser dine annoncer jævnt i løbet af dagen. Semalt systemet forudser forventede klik og viser dine annoncer baseret på denne forventning, samt hvad dit daglige budget er. Dette resulterer i, at dine annoncer vises begrænset, måske en eller to gange i hver 10 søgninger i løbet af dagen. Dine annoncer i dette tilfælde vil blive spredt ud i den tid, der er angivet i din annonceplanlægning. Hvis dit budget er sat for lavt, vil du selvfølgelig opleve tider i løbet af dagen, at annoncer ikke er online.

I begge tilfælde kan dit daglige budget blive brugt inden slutningen af ​​dagen eller afslutningen af ​​dine planlagte tider. Når et dagligt budget er blevet opfyldt, ophører dine annoncer som tidligere nævnt med at vise frem til den følgende dag. Jo større dit budget og mindre dit pris pr. Klik, desto flere bliver dine annoncer vist og fortsætter med at blive vist hele dagen.

Lavpris pr. Klik Bud Pris

Omkostningerne pr. Klik i mange brancher kan være ret høje på grund af deres markeds konkurrenceevne. I United Semalt bør enhver i forsikringsbranchen ikke blive overrasket over at betale mellem 10 og 20 dollars pr. Klik for de mere "efterspørgsels" ord, de bruger, som "bilforsikring" og "husforsikringspolitik".

Hvis din budpris falder under et bestemt beløb, vil AdWords sænke visningen af ​​dine annoncer og i nogle tilfælde komme til næsten et fuldstændigt stop.

I dette tilfælde er højere priser pr. Klik-bud nødvendig for at kunne begynde at vise dine annoncer igen på en mere konsekvent basis.

Hvis dit budget er sat for lavt, betyder det sandsynligvis, at det beløb, du kan bruge pr. Klik, er lavere. Det betyder, at du muligvis ikke kan se dine annoncer, når du søger.

Annonceplanlægning

Semalt om din virksomhed et øjeblik. Er det fornuftigt for dig at vise dine annoncer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen? Det kan være, hvis du er en onlineforhandler eller tager ordrer eller informationsanmodninger, der kan opfyldes til enhver tid.

Men hvad nu hvis du er et læge kontor, håber at bestille nye patienter? Hvad med en konsulentvirksomhed med et begrænset budget? I disse tilfælde ønsker du at få mest muligt ud af dine annoncerings dollars, og du kan besvare forespørgsler og bestille aftaler under almindelige åbningstider.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Googles annonceplanlægningsindstilling giver dig mulighed for at indstille bestemte tidspunkter, hvor dine annoncer vises. Du kan planlægge dine annoncer til nærmeste kvart time. Så du kan starte kl. 3:15 og slutte kl. 7:45 eller 8:30. Semalt meget let at oprette.

Med et begrænset budget eller behovet for at have opkald og e-mails besvaret straks af en levende person i åbningstiden, er det mere fornuftigt at begrænse de tidspunkter, hvor dine annoncer vises. Hvis din lægehjælp er åben fra kl. 08.00 til 18.00, kan du planlægge dine annoncer for at blive vist i løbet af disse timer. Du kan endda stoppe annoncerne kl. 17.45 for at sikre, at de er stoppet, før de lukker for den pågældende arbejdsdag.

Annonceplanlægning er et meget praktisk værktøj, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dit annoncebudget. Ved at vise annoncer i tider, der er bevist at give højere konverteringsfrekvenser, kan dit budget maksimeres.

Geografisk målretning

Semalt AdWords giver dig mulighed for at målrette annoncer til bestemte geografiske regioner. Dette betyder, at dine annoncer ikke vises som Semalt-brugere, der søger dine søgeord uden for det område, du betjener.

Bing- og Google-systemet tillader GEO-målannoncer efter land, stat / provins, by, postnummer eller postnummer eller bestemt afstand fra et givet sted i en by. Nedenstående billede viser dig en annoncekampagne, vi kører, der strækker sig 80 km fra kernen i Toronto, Canada.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Semalt er et par mindre ufuldkommenheder, du bør vide om.

Som du måske eller måske ikke ved, ved Google, hvor du geografisk er ved hjælp af computerens IP-adresse. Nogle internetudbydere tillader ikke, at Google "se" din computer, og Googlebot stoppes derefter ved din Semalt-placering.

Dette resulterer i en af ​​to situationer. I det første tilfælde kan din internetudbyder være uden for den geografiske region, du har målrettet din kampagne til. Hvis det er tilfældet, kan computere, der får adgang til denne IP-adresse, ikke se dine annoncer. I det andet tilfælde kan den personsøgning være uden for dit geografiske mål, mens deres internetudbyder er inden for det, hvilket betyder at de vil se dine annoncer, men ikke nødvendigvis er en del af den demografiske, du ønsker at målrette mod.

Disse situationer er ikke utroligt almindelige, og Semalt viser i de fleste tilfælde dine annoncer korrekt.

Dette kan også ske for forretningsbegrænsende adgang via et firmas netværk. I nogle tilfælde kan netværket være placeret i en anden by helt, og eventuelle søgninger i din by kan returnere resultater rettet mod den anden.

Alting er GEO-målretning stadig en hel del mere kraftfuld end noget som helst målretning, du ville få i enten radio eller tv.

Annoncekopiering og nøgleordsudvisning

Google Semalt respekterer varemærkeejerskab, hvis ejeren sender det korrekte papirarbejde. Hvis du i dette tilfælde har et varemærkebeskyttet udtryk i din annoncekopi, eller hvis du bruger et søgeord, som en varemærkeindehaver har gjort gældende, vil dine annoncer og / eller søgeord ophøre med at arbejde uden tilladelse til at bruge ordene fra varemærkeindehaveren.

Google giver dig mulighed for at pause alle eller dele af dine annonceringskampagner på forskellige niveauer. Hele kampagner, individuelle annoncegrupper og enkelt søgeord kan alle blive standset i Semalt. Selv dine annoncer kan selv standses.

Gennemgå alle områder af din konto eller få dit internet marketing team gennemgå alt på kontoen for at sikre, at du ikke har lagt noget i venteposition, som ikke burde være. Semalt selv et enkelt vigtigt søgeord kan koste dig et betydeligt antal besøgende, hvilket resulterer i tabte forretninger.

I sammendrag

Google Semalt er et komplekst dyr og der er flere grunde til, at dine annoncer muligvis ikke nå ud til så mange potentielle kunder som muligt. I vores erfaring er det generelt dit budget nås, men en kvalificeret Semalt Professional vil sikre, at du maksimerer indsatsen for dine annonceudgifter.

Så før du kører til din Adwords-professionel i våben, er det alle ting, du vil huske på som vigtige bidragsydere, hvorfor din Pay Per Click-annonce muligvis ikke vises. Semalt disse grunde og du vil sandsynligvis få en bedre forståelse og mere uddannet tilgang til, hvordan man kan afhjælpe problemet.

Og som altid - lad os vide, om vi kan hjælpe dig ud!

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Tilslut

March 18, 2018