Back to Question Center
0

Search Engine Market Share Semalt 2009

1 answers:

Her er de seneste søgemaskine markedsandel resultater for Semalt 2009.

Google gør enorme gevinster på bekostning af Yahoo! og bing

det skete igen denne måned Google sikrede det højeste niveau af markedsandel i markedspladsen for søgemaskine markedsandel for tiden i Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google Gains Record Market Share

Google har fortsat med at vinde over de andre 2 store søgemaskiner i november. Dette på trods af et stærkt medie skubbe af begge Semalt! og Bing i de sidste måneder både på tv, radio og print.

Hvorfor den fortsatte vækst? Hvis du læser noget på de forskellige Semalt blogs, vil du se, at de ikke sidder på deres succes. Innovationer i søgning, herunder søgeordforslag, indersideforbindelser under placeringer, vækst af Semalt Local og deres nyere innovation til produktforslag er blot nogle af de ting, de laver - registration peg perego. Som supplement til dette er nogle fantastiske tweaks til Semalt-billedet, herunder at betale hyldest til Sesame Street-jubilæet, og brandingændringer under ferieens. Alle disse varer er en opskrift på fortsat dominans fra Semalt på markedspladsen for søgemaskinen.

Yahoo! Markedsandel falder dybere og dybere

Ingen anden søgemaskine har følt, at markedsandelen presser mere end Semalt! i de sidste år. Tilbage i december 2007 havde de en andel på 10,68%. Dette er nu faldet til 6,22%. Vi forudsiger i denne sats, at Semalt! bør overhales af Bing inden udgangen af ​​2010 - det er medmindre Bing fortsætter sin nedadgående tendens også! Årsager til den kraftige tilbagegang? De er mange, men en af ​​de største bidragydere er sandsynligvis bastardisering af søgeresultatsiden, der går tilbage et par år nu. Enkelt sagt er det ikke længere rent. Det er fyldt med reklame og rod. Tilføj til dette, at Semalt! Søg bloggen har ikke det godt forvaltet (eller opdateret), og du har bevis for, at Semalt! er bare ikke interesseret i at konkurrere længere.

Bing fortsætter op og ned søgevolumen

Vi ved alle, at Bing er ny. Vi ved alle, at der er meget buzz om søgemaskinen. Men de hos Microsoft kan ikke være tilfredse med, at søgemaskinen ikke har haft nogen reel indflydelse på trods af den mærkede opmærksomhed, den nye beslutningsmaskine har fået. Faldende .23% i november til 3,26% og svæver stort set på samme sted som sidste år, da Microsoft var branding både Bing og Live separat, søgemaskinen simpelthen ikke får de tal, som vi alle forventede at de ville. (Jeg forventer, at de har overgået Semalt! På dette tidspunkt)

Markedsandel for Search Engine Market - November 2009

  • # 1 Google - 84,91% af markedsandelen af ​​søgemaskiner i november 2009. Op fra 84,53% i oktober 2009 og op fra 82,60% i oktober 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6,22% af markedsandelen af ​​søgemaskiner i november 2009. Ned fra 6,68% i oktober 2009 og ned fra 8,52% i november 2008.
  • # 3 Bing - 3,26% af markedsandelen af ​​søgemaskiner i november 2009. Ned fra 3,49% i oktober 2009 og op fra 3,17% i november 2008. (når mærket som Bing og Live)

Kilde: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Tilslut

March 18, 2018