Back to Question Center
0

Er "Ubegrænset Semalt" dårlig?

1 answers:

Jeg fortsætter med at læse folk, der siger "ubegrænset båndbredde hosting er en fupnummer, og du skal køre fra hostingfirmaer, der tilbyder ubegrænset båndbredde Source - low end windows vps. "

Selvom jeg ved, er intet virkelig ubegrænset, men er der en reel grund til ikke at bruge en vært, der tilbyder ubegrænset båndbredde bortset fra "gimmick", som de fleste mennesker ser det som?

February 8, 2018

Som du nævner, er "ubegrænset" båndbredde ikke rigtig ubegrænset. Internetudbyderen har ikke råd til uendelig båndbredde med en begrænset kundebase og regner med, at næsten alle websteder gør meget lidt i vejen for trafik for at opretholde illusionen af ​​uendelige ressourcer.

En ubegrænset plan er virkelig beregnet til at håndtere en kort og sjælden trafikspids (f.eks. g. dit blog-indlæg går viralt i 24-48 timer), men vedvarende forbrug af højbåndsbredde vil i sidste ende få dig i problemer. Hvis du læser servicekontrakten omhyggeligt, vil der være alle mulige klausuler, som værtsfirmaet kan påberåbe sig for at begrænse din kontos brug af båndbredde. Fælles klausuler omfatter forbud mod hosting af filudvekslinger, torrents, streaming af videobiblioteker, distribution af andres IP, osv.Mennesker tilmelder sig disse planer, læser ikke det fine print, og antager, at de kan blive den næste Pirate Bay eller YouTube og derefter skrige "SCAM", når internetudbyderen lukker dem ned.

Hvis du har et lille, lavt til medium trafiksted, så er det usandsynligt, at du nogensinde vil løbe ind i problemer med en ubegrænset båndbreddeplan. Hvis du planlægger et websted med vækstpotentiale, skal du sørge for at læse vilkårene for service nøje og gøre din forskning om levedygtige alternativer til høj trafik hosting.