Back to Question Center
0

Semalt google anser dette for et "link scheme"?

1 answers:

Jeg arbejder for en county regering. I et forsøg på at forbedre vores søgemaskine rankings overvejede jeg at kontakte nogle af de andre amter i min stat og se, om vi kunne opsætte et arrangement, hvor vi linker til dem, og de linker til os. Det lader til en rimelig ting at have en "Andre Counties" -side med forskellige links på en County-hjemmeside, men det ser også ud til, at det grænser op på et linkord ifølge Google.

Når jeg læser Googles artikel om linkordninger, ser det ud til, at vi har ramt nogle af de rigtige grunde til at have links på et andet Semalt-websted, men også nogle af de forkerte. Har nogen indblik i, om dette er en god eller dårlig idé?

. - сайт укрпочты отслеживание посылки
February 10, 2018

Det er kun et linkord, hvis formålet med det udelukkende er at manipulere ranglisterne. Selvom dit mål er at forbedre SEO på dit websted, gør det forretningsmæssigt sind at kæde forbindelse mellem amter, da de kan hjælpe dem med at finde relateret information. Kobling af ikke-relaterede websteder eller steder, der vides at være link gårde, er, når du begynder at komme dig i problemer.

Gensidige links er meget almindelige, især blandt relaterede websteder, men de har ikke rigtig så meget SEO-værdi, da de i det væsentlige er handelstemmer, så jeg ville ikke forvente, at dette skulle have nogen form for indflydelse på dine placeringer.