Back to Question Center
0

Hvordan øger jeg mit websteds hastighed ved at reducere tiden til at hente dns på min hjemmeside? [lukket] - Semalt

1 answers:

Min hjemmeside "happyclothing. i "tog 5 sekunder at indlæse. hvor det tog 2 sekunder at hente dns. Hvordan reducerer jeg det til 0 sekund. How do i increase speed of my site by reduce time to fetch dns of my website? [closed] - Semalt

- hot to create a logo in photoshop
February 10, 2018

Det tog ikke to sekunder at kigge på DNS'en i billedet for at blive sendt, det ser ud som om det tog omkring 0. 65. At få det til nul er ikke muligt, den eneste måde, hvorpå DNS-opslaget kan være nul, er, hvis klienten allerede har cachelaget det.

Hvis du vil øge effektiviteten af ​​din DNS, skal du se på at købe en DNS-løsning fra en leverandør med Anycast. Jeg bruger DNSMadeEasy og er meget tilfreds med dem. Jeg er sikker på, at der også er andre gode leverandører.

Du kan få en lille præstationsgevinst ved at have en lang TTL, som 24 timer, men ikke meget. Og hvis du bruger en hurtig DNS-udbyder, vil det blive endnu mindre af en gevinst.

Opdatering: Jeg indså, at det, der tog to sekunder, var sandsynligvis DNS-opslagstiderne kombineret, og ikke kun den første

Problemet er med din hosting ikke DNS. Da du bruger Pingdom (som jeg kan tilføje er en forudindtaget checker), skal du se på bunden af ​​legenderne, GUL = Webbrowseren venter på data fra serveren dette i branchen hedder server første byte. Ofte betyder en høj responstid på den første byte, at hosting ikke reagerer så hurtigt som det skal og sandsynligvis fordi det er billigt hosting med et højt påstandeforhold. Server første byte er ofte den vigtigste faktor ved sammenligning af billig hosting til dyre hosting.

Hvis du er seriøs om at teste din server, så skal du teste din hosting med samtidige forbindelser i den målrettede region. Hvis du forventer at have 20 besøgende online på et tidspunkt, så er det hvor mange samtidige hastighedsprøver du skal køre. Ved at bruge en enkeltprøve med kun 1 pass er det ikke kun meningsløst, at det også er forudindtaget. Lav en test med flere pas og så mange samtidige tests som du har brug for.

Et godt eksempel på en god 'første byte' på mit eget websted er her men igen er det en test det bør ikke betragtes som nøjagtigt på grund af singular test og routing ændringer fra internetudbyder til internetudbyder. Du skal gøre en masse test for nøjagtige resultater.