Back to Question Center
0

At slippe af med henvisningspam med Semalt Expert

1 answers:

Alle former for henvisning spam, robotter og edderkopper er interesseret i at bruge dine server rum og WordPress hjemmesider af personlige årsager. Det ser ud til, at hackerne altid har travlt med at narre webmastere og søgemaskinen s på en eller anden måde. Spam har brug for mange hjemmesider, men du er måske ikke interesseret i at lade dem ødelægge din virksomhed. Hvis du ejer et WordPress-websted, skal du slippe af med spam, edderkopper og robotter så hurtigt som muligt.

Andrew Dyhan, eksperten Semalt , angiver, at henvisninger spam er en form for spam, der påvirker blogger og WordPress-websteder i et stort antal. Det kommer også ind i din Google Analytics-konto og dukker på din søgemaskine rækker - cat6 compatible with cat5e. Derfor er blokering af henvisningsp spam obligatorisk, hvis du ønsker at dyrke din virksomhed på internettet.

Introduktion til Referrer Spam

Reference spam angiver både dine websites og Google Analytics-konti. I flere måneder er det blevet et stort problem for webmastere. Gennem falske webadresser sender hackere dine websteder lav kvalitet trafik, og dine chancer for at blive forbudt af søgemaskinerne er høje..

Blok henvisning Spam i WordPress Websites

Du bør blokere henvisningspam ikke kun i din Google Analytics-konto, men også på dine WordPress-websteder. Følgende trin er vigtige i denne henseende:

Installation af henvisningspampler

Du kan starte processen ved at installere et par henvisninger til spam-plugins på dine WordPress-websteder. Et stort antal plugins er tilgængelige på internettet. Hvis du ikke har fundet et sådant plugin på WordPress selv; Du kan hente den fra en pålidelig kilde og få den installeret på dit websted. Sucuri, Spamreferralblock, WP blok henvisning spam og andre plugins kan prøves i denne henseende. Alle overvåger henvisningsspam og fjerner det fra dine websteder inden for få sekunder.

Konfigurer indstillingerne

Når du har installeret et plugin, er næste trin at konfigurere indstillingerne på dit WordPress-websted. Du skal ikke glemme at aktivere plugin'en før du lukker vinduet. Målet er at sikre, at alle henvisninger spam og bots fjernes og blokeres hver dag, så du skal holde øje med indstillingerne og konfigurere det, når det er nødvendigt.

Tjek dine seneste opdateringer og opret brugerdefinerede blokke

Den tredje og en af ​​de mest magtfulde taktikker er at kontrollere de seneste opdateringer på dit WordPress-websted og oprette brugerdefinerede blokke, hvis det er nødvendigt. Dette forhindrer ankomsten af ​​henvisningspost, edderkopper og bots, og sikrer i høj grad sikkerheden for dit websted. Du bør altid holde øje med de opdaterede tips og tricks, der leveres af WordPress. Kontroller, om nogle nye plugins er blevet introduceret i løbet af de sidste par dage. Du bør kun prøve disse plugins, når du er sikker på, at mange mennesker allerede har prøvet dem.

Se listen over blokerede hjemmesider

Når ovenstående trin er gennemført, er det sidste trin at se listen over blokerede domæner og underdomæner for at få en ide om, hvilke websteder der modtog masser af falske visninger. For at se den komplette liste skal du gå til din Google Analytics-konto og kontrollere oplysningerne der.

November 29, 2017