Back to Question Center
0

Bedste praksis fra Semalt For Filters I Google Analytics

1 answers:

Google Analytics-filtre kan ændre, ændre og begrænse de data, der vises i form af visninger. Det anbefales altid, at du indstiller de bedste praksis filtre for at sikre kvaliteten af ​​dine data på internettet.

Oliver King, kundesucceschefen for Semalt , fokuserer her på de vigtigste ting, du skal huske på for at lykkes: udelukker intern trafik, efterfølgende skråstreger, kender dine sociale trafikkilder og navngiver forskellige begivenheder - fotografico espao.

Filter ud intern trafik

De fleste mennesker er ikke opmærksomme på, hvilken type trafik deres websites modtager og aldrig bekymrer sig om originaliteten og unikheden af ​​deres synspunkter. Hvis du vil drive din virksomhed i livet, er det vigtigt at organisere din trafik og sikre dens kvalitet. Du vil måske se, hvad dine kunder gør på din hjemmeside, og hvis det er sandt, skal du i høj grad filtrere intern trafik. Et ekskluderet interntrafikfilter kan fjerne data, der stammer fra dit eget kontor eller dit hjem. Normalt får folk det fjernet og tæller det ikke i forhold til deres samlede antal visninger om dagen. Den eneste måde at slippe af med intern trafik er ved at oprette filtre og blokere dine IP-adresser. Det er altid nyttigt at fjerne data fra din Google Analytics-konto og kan give kvalitetsresultater.

Forskellige organisationer ønsker at se, hvad deres medarbejdere gør i løbet af kontortiden, og hvad deres reaktioner på deres hjemmesider og blogs er. Til dette skaber de interne kun filtre og udelukker al intern trafik..Det er et IP-adressebaseret filter, der giver dig nøjagtige resultater. For eksempel kan medarbejdere, der har arbejdet hjemmefra og ønskede at modtage kvalitetsresultater ud af deres hjemmesider, inkludere eller udelukke data baseret på deres krav.

Skråstregfilter

Google Analytics holder øje med to forskellige webadresser, der almindeligvis er kendt som slående filter. Ved hjælp af dette filter kan du nemt få svar på dine spørgsmål. Vi anbefaler dig at oprette efterfølgende skråstreger og filtre baseret på dine krav.

småfiltre

Google Analytics kan hjælpe dig med at slippe af med lav kvalitet. Uden små bogstaver kan Google Analytics-brugere, der ønsker at få oplysninger om det samlede antal sidevisninger, kunne finde i deres egne konti. Det kan få dem til at slippe af med tidskrævende værktøjer og sikre kvaliteten af ​​deres hjemmeside. Det anbefales, at du bruger små bogstaver til at omdanne alle dine data, anmodede URL, kampagnevariabler og begivenhederne.

Social Media Filters

De digitale marketingfolk bruger i vid udstrækning sociale medier. Google Analytics har kategoriseret sessioner fra de sociale medier som Twitter, LinkedIn, Google+ og Facebook. Det betragter det som et medium, der svarer til henvisningerne, og hvis du vil lokalisere dem, foreslås det at du filtrerer henvisningsrapporten for at få en ide om, hvor mange synspunkter dit websted modtog fra de sociale medier. Det ville ikke være forkert at sige, at forskellige organisationer arbejder med sociale medier for at udvide deres forretninger. Ved at oprette sådanne filtre og klassificere dine kilder kan du gøre dit websted synligt i søgemaskinens resultater og sikre i høj grad dets troværdighed.

November 29, 2017