Back to Question Center
0

Black Hat Marketing og hvorfor det er vigtigt at undgå det - Øvelse fra Semalt

1 answers:

Black Hat SEO er en af ​​de farligste markedsføringsteknikker. Fyldning af søgeord, køb af links og tilhængere, artiklens spinning og klik på dine annoncer er aldrig tilladt af søgemaskinerne . Desværre er mange webmastere involveret i sort hat SEO og ved ikke engang, at deres websteder vil blive straffet eller forbudt af Google, Bing og Yahoo.

Michael Brown, ekspert Semalt , siger, at hvis du løbende modtager uønskede e-mails og bliver narret af sociale medier, er det tid til at ændre dine marketingstrategier - estimate value of used boat. Hvis du nægter at fjerne opt-outs fra databasen eller hjemmesiden til dit websted, vil du sandsynligvis gå imod regler og regler fra Federal Trade Commission.

Vær ikke Naiv

Hvis du er naiv, kan du ikke opnå succes på internettet. Mens den sorte hat SEO strategier og social media taktik kan føre søgemaskiner og Facebook til at blokere dine profiler, er der chancer for at du vil blive sat bag stængerne, hvis du kontinuerligt udøver sort hat SEO strategier. Hvorfor ikke vælge hvid hat SEO, som er langt bedre og en forbedret måde at få fremragende søgemaskine rang. Lær de vilkår og betingelser, der omgiver e-mail-markedsføring og praktiser dem med stor omhu.

Undgå Craigslist Harvesting

Køb ikke Email Lister

Mange mennesker, der er involveret i sort hat SEO købe e-mail lister fra forskellige sælgere og markedspladser. Stol på mig, det er ikke en god praksis og kan ødelægge dit websted på internettet. Således er det vigtigt at undgå at købe e-mail lister, selvom deres omkostninger er billige. I stedet skal du tiltrække folk til at tilmelde dig nyhedsbreve og opdateringer via lovlige måder. Uanset om du driver en stor virksomhed eller en lille virksomhed, bør du ikke købe e-mail- og marketinglisterne fra ukendte kilder. I stedet skal du oprette dine lister og sende e-mails til dine kunder og virksomheder en efter en.

Vær ikke svær

Du skal altid huske, at der ikke er nogen genvej til succes. Så der er ingen grund til at være vanskelig på internettet, da søgemaskiner nemt kan fange dig. I stedet bør du vælge hvide hat SEO-strategier til at drive trafik til dit websted. Forøg dit antal abonnenter gennem lovlige og legitime kilder. Kort sagt, bør du ikke tro, at lurende søgemaskiner eller sociale medier kan spare dig online, fordi det ikke er det.

Når det kommer til sort hat SEO og email marketing, skal du vide det grundlæggende om, hvorfor det skal undgås. Køb ikke e-mail-adresser fra nogen, og aldrig spin dine artikler for at sikre dit websteds sikkerhed og sikkerhed.

November 29, 2017