Back to Question Center
0

Black Hat SEO Tactics, der skal undgås i henhold til Semalt

1 answers:

En top søgemaskine ranking betyder ofte et sundt trafikniveau til dit websted. Det er derfor mange virksomheder investerer betydeligt i søgemaskine markedsføring. Da kampen for toprangeringer i resultaterne af søgemaskinen intensiveres, har nogle tilføjet Black Hat SEO taktik - round laminate table top.

Google har fanget op med mange utrolige taktikker, som marketingfolk vedtager for at klatre i søgerranglisten. Den har opdateret sine algoritmer til at identificere disse tricks og straffe de skyldige ved at reducere deres søgemaskine ranking eller udvise dem.

At miste synlighed på Google betyder lavere trafik, hvilket fører til lavere konverteringer og nedgang i din virksomhed. Markedsførere og digital marketing bureauer, der ikke er opmærksomme på Google-regler, begår ofte disse forbrydelser, der fører til værre søgemaskine rankings.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, råder dig til at undgå følgende black hat SEO taktik:

  • Indholdspinning
  • Keyword stuffing
  • tilsløring
  • Kommentar spam

Spinning af indhold

Nogle programmer omskriver artikler, der bruger synonymer og anden terminologi; dette spinder. Disse programmer bruger en tesaurus til at tildele synonymer og alternative ord for at få stykkerne til at se anderledes ud.

Google har fundet en måde at identificere spunte artikler på. Til det utrættede øje kan artiklerne virke unikke, men de er ofte unaturlige for menneskelige læsere..Pas på for online marketingfolk, der hævder at de kan øge din søgemaskine rækker for lidt og producere mange artikler. Nogle af dem bruger artikelspindere.

Keyword stuffing

Google plejede at rangere sider baseret på antallet af gange, der blev vist søgeord der. Snart blev marketingfolk udfyldning af søgeord over deres indhold med lidt hensyn til læserne. Så Google opdaterede sine algoritmer til at overveje andre faktorer som menneskelig læsbarhed og informationsværdien af ​​indholdet.

I dag kan en søgeordstæthed på mellem 5 og 10% få Google til at straffe dit indhold med lavere søgeplaceringer. Søgeord kan øge rankings, men Google forsøger at forstå mere om, hvad siden eller indholdet handler om, så søgeordene skal passe ind i indholdet naturligt.

Kommentar Spam

I et forsøg på at få backlinks tyder nogle marketingfolk på at kommentere autoritetsblog og hjemmesider. Da links bidrager til søgningens placering af dit websted, ser det ud som en fantastisk strategi. Links fra autoritetswebsteder og blogs har stor vægt på at forbedre søgningens placeringer.

En taktik, som søgemaskine marketingfolk har mestret, er at sende kommentarer med links til andre hjemmesider i kommentarafsnittene. Det websted, du kommenterer, kan bemærke linket og rapportere det som spam til Google. Dette er dårligt for placeringer.

tilsløring

Dette er, når indholdet er forklædt. Søgemaskinespiders vil se, at indholdet handler om et emne som astrologi. Når brugere søger efter astrologi, finder de kun indholdet mellem resultaterne for astrologi for at indse, at det er indhold om den seneste Star Wars-film.

Skyggefulde marketingfolk opnår dette ved at give søgemaskinerne edderkopper forskellige indhold fra menneskelige læsere. Dette trækker alvorlige straffe fra søgemaskinerne, hvis de finder ud af det.

Konklusion

Black hat SEO taktik trives, fordi de tilbyder noget af en genvej til høj placering på søgemaskinerne, men de bliver mere og mere risikable og ikke helt værd at prøve. Brug hvid hat SEO taktik, som kræver mere indsats og tid, men frugterne er sødt højt søge rankings minus truslen om straffe.

November 29, 2017