Back to Question Center
0

Bots Attack. Sådan fjerner du dem fra dit websted - Semalt praksis

1 answers:

Hvis du lider af malware eller mistænkelige virus, skal det være en bot, og du bør slippe af med det så hurtigt som muligt. Bots er skadelig software, der i høj grad kan inficere dine computersystemer, arbejdsstationer og mobile enheder. De bruges af hackerne til at sprede spam, distribuere serviceangreb og udføre en række forbrydelser på internettet. I øjeblikket er det korrekt at sige, at bots betales mindre opmærksomhed end vira, rootkits og malware - email juno. Trendene ændrer sig imidlertid, og forskere rapporterer, at robotter er lige så farlige som vira og computer malware. De kan ødelægge dit websted og få adgang til dine systemer og ødelægge dit websites omdømme på internettet. I den henseende vil Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, vise dig, hvad du skal gøre, hvis bots angriber dit websted.

Pas på vira og bots

Det er vigtigt at pas på virusser og bots. Nogle af dem kan inficere Windows platforme som Robots, Sabots, Agobots, Wootbots og Mobots. Et par robotter kan påvirke din trojanske software og blive automatisk installeret i dine computersystemer. De skaber mange problemer og giver mulighed for, at kriminelle kan hackere dine data og stjæle dine personlige oplysninger. Hvis du har et stort antal robotter i din enhed, vil angriberne sandsynligvis overtage styringen af ​​dit system, og det kan ikke være muligt for dig at stoppe dem med det hele..

Ligesom forskellige former for vira og malware er bots ikke let at registrere og kan forårsage mange problemer for din enhed. Hvis du vil fjerne dem fra computersystemet, kan du følge disse fire enkle trin:

Brug af Windows Task Manager

Du bør overveje at bruge Windows-task manager, hvis du leder efter et bestemt sæt applikationer. Hvis du ikke har nok kilder til at finde disse programmer, bliver du bedt om ikke at downloade dem fra de ukendte kilder, da hackerne måske inficerer dit computersystem på den måde.

Scanning af dit system

Det andet og et af de vigtigste trin er scanning af dit computersystem. Du skal gøre det for at sikre, at din enhed forbliver fri for vira, malware og bots. At køre masser af antivirusværktøjer er ikke afgørende. I stedet skal du kun bruge en kraftfuld software og fjerne koderne med de rigtige værktøjer.

Scanning til åbne porte

Du skal scanne efter sårbarheder og åbne porte for at være sikker på intermen. Nogle af de kraftfulde scanningsværktøjer er Nessus og QualysGuard, som hjælper dig med at scanne både dine åbne og lukkede porte. Du skal også scanne dit system til alle typer af vira og løbende udføre en løbende sikkerhedsscanning.

Det sidste trin

Det sidste og sidste trin er at teste for botinfektionerne. Dette kan gøres ved at se kvaliteten af ​​trafik, der rammer din enhed. Du bør kun installere den relevante software og prøve at få adgang til dit Google Analytics-dashboard for at kontrollere, om du er begyndt at modtage kvalitets hits eller ej.

Disse er nogle nye og vidunderlige metoder, som du kan holde fast ved for at slippe af med robotter og virusinfektioner.

November 29, 2017