Back to Question Center
0

Cool SEO Teknikker Fra Semalt til Triple Søgetrafik

1 answers:

Folk har brug for at forstå, at ved at bankere på SEO, kan de øge deres webstedstrafik betydeligt. At opnå de øverste placeringer vil forbedre webstedets synlighed, hvilket betyder flere konverteringer og øgede indtægter. Følgende er en liste over avancerede SEO teknikker udarbejdet af Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, der vil forbedre søgetrafik.

Gennemfør en SEO-revision

Det hjælper med opdagelsen af, hvorfor webstedet ikke får nok trafik. Revision i SEO er en teknik, som vil bidrage til at tiltrække og fastholde kunder - millinery supplies sydney nsw. De ting at passe på er metatitler og beskrivelser, optimerede søgeord og URL-optimering. Sørg for, at alle sider og indlæg har korrekte formater, billeder har ALT-tags og bekræft levedygtigheden af ​​indholdsforbindelser.

Lær om brugernes behov

Da Google er et stort dataselskab, handler det om mange oplysninger fra flere virksomheder. Derfor skal man fokusere på målgruppens interesser og behov. Kundefeedback er et glimrende sted at kilden til data indgår i indholds marketing. Brug Quora, konsulter Google Analytics, se, hvilke indlæg der får flest aktier, og rul besøgernes kommentarer.

Opret en optimeret destinationsside

Jo flere antal landingssider, desto større er chancen for at få mere søgetrafik. Hjemmesiden er vigtig, men det er også vigtigt at indlede et sundt forhold gennem destinationssiderne. Gode ​​destinationssider har ingen navigation, har indbydende indhold og et opkald til valgmulighed..

Opret en mobilvenlig hjemmeside

Det er vigtigt for virksomhedsejere at sikre, at webstedet fungerer godt på en mobil enhed. Et lydhurt webdesign betyder, at brugerne kan se skrivebordets websider på deres mobile enheder.

Brug infographics til at vokse trafik

Infographics er nu populære, da de hurtigt giver komplekse oplysninger. En grafik kommunikerer mere indhold end en tekst. Oprettelse af en infographic er simpel, da det kun kræver, at man undersøger statistikken og derefter opretter den.

Brug RankBrain til at optimere indhold

RankBrain er en kunstig intelligens, der giver mulighed for analyse af søgeresultater. Det forsøger at skabe forbindelser mellem, hvad folk søger, og de højeste søgeord.

Har mindst 1890 ord på hvert indlæg

Det gennemsnitlige antal ord indeholdt i siderne øverst viste sig at være 1890 ifølge Backlinko. Tricket er at sikre, at man dækker hvert emne i detaljer for at skabe værdi for den besøgende.

Inkluder et roundup-indlæg

Et roundup-indlæg er, når ejeren af ​​den oprindelige post udfører interviews flere personer vedrørende emnet og lav en liste over de bedste indlæg fra den. Det hjælper med at skabe ny indsigt i, hvordan man gør tingene bedre og forbedrer besøg.

Brug sociale medier til at sende værdifuldt indhold

Sociale medier kan bidrage til at skabe troværdighed og dermed øge trafikken. Domæneautoritet og sideautoritet betyder meget, når det kommer til blogindlæg. Man må udnytte et blogindlæg på et websted ved hjælp af sociale medier for at sikre, at de får en stærkere myndighed.

Advanced SEO intern deep linking

Deep linking indebærer indlejring af visse tekster, der linker til andre sider eksisterende på andre sider. Det hjælper Google med at identificere den dybde, hvorpå sidens sider nås, så den kan indeksere flere af dem. Folk kører ofte mere trafik til hjemmesiden og glemmer de interne sider.

Forbedring af lavere rangordnede sider ved at sende link juice

Hvis man har flere sider, der er klassificeret lavere, er der mulighed for at linke tilbage til dem på de højere myndighedssider. Disse udgående links kommer fra højt autoritative, hvilket er en indikation for Google, at indhold på disse sider er også af stor kvalitet.

Link til et eksternt sted med en højdomæne myndighed

Hvis den aktuelle side er den, der rækker lavere, kan man passere linkjuice fra højmyndighedsdomæner for at forbedre webstedets troværdighed og dermed forbedre sin placering.

Scan for brudte link muligheder på Wikipedia

Vær altid på udkig efter huller på Wikipedia som citeringer eller døde link og opret et indlæg der uddyber emnet. Det er en glimrende måde at opbygge links til webstedet.

Find og brug konkurrenter SEO søgeord

Man kan tage et kort stykke og bruge allerede undersøgte søgeord til at rangere højt i SERPs. Sørg derfor altid for at være i gang med, hvad hans / hendes konkurrenter bruger til at følge med.

Brug AdWords Copy til on-page SEO

AdWords er allerede optimeret og fungerer som en anden måde, hvorpå webstedsejere kan søge efter deres konkurrenter for at få en ide om, hvilke søgeord der skal bruges.

Brug flere søgeord i SEO titel

Sørg for at bruge flere søgeord i titlen på den webside, der vises på SERP. Det øger chancen for at køre besøgende på webstedet.

Overvåg statistikker fra Google Search-konsollen

Google-søgekonsol hjælper med at identificere eventuelle potentielle fejl, der påvirker webstedet, hvilket kan påvirke deres søgerrangeringer.

Opdater gammelt indhold

Alt indhold er værdifuldt for brugeren. Webstedsejere kan omlægge gammelt indhold ved regelmæssigt at opdatere gamle indlæg. Der er gamle indlæg, der stadig genererer trafik. Benyt dem til at holde sig foran konkurrencen.

Revamp gamle indlæg

Hvis der er gamle artikler, der ikke gjorde det så godt, kan man stadig opgradere dem og opdatere dem for at sikre, at de er forbedret.

November 29, 2017