Back to Question Center
0

Darodar og knapper til Website Spam - Beskyt din virksomhed med Semalt

1 answers:

Rene og nøjagtige data er af største betydning for onlinevirksomheder. Gribende opmærksomhed hos websøgere kan give dig rigtige penge, når det kommer til indholds marketing . Nogle gange er det smertefuldt at indrømme, at mere end 78% af dine Google Analytics-data består af bottrafik og knapper til websteds spam.

Alexander Peresunko, den Semalt Customer Success Manager, gør opmærksom på, at Darodar og knapper til websteds spam er blandt de uspektive søgemaskineoptimeringsteknikker konsulenter GA data. Derfor er Google Analytics af største vigtighed for webstedsejere, da det hjælper indholdsførere med at analysere data og undgå at tage forkerte forretningsbeslutninger.

Hvad du skal vide om websteds spam

Darodar er en af ​​søgemaskineoptimeringsteknikkerne, som tiltrækker rigtig trafik og kunder til at analysere data - south american travel specialists. Ved at forsøge at spore op, hvor trafikken kommer fra, slutter ejere af websitet at lave rigtige penge til spammere, hvor de omdirigeres til ondsindede websteder..Ifølge SEO-profferne er Darodar og knapper til websitemspild irriterende annoncer, der for øjeblikket trender i online- og internetvirksomhedssektoren.

Det kan være irriterende at jage dit henvisende link og finde ud af, at din trafik kommer fra spammere. Eksklusive bottrafik og knapper til websteds spam er det første skridt at være årvågen.

Påvirkninger af knapper til henvisninger til hjemmesider spam på dine GA rapporter

Google Analytics-data påvirket af en bot og uønsket trafik kan være lidt hektisk at forstå og analysere. En spammer er i stand til at bruge dine websites serverressourcer og sænke den generelle ydeevne på dit websted. Internet svindlere har udnyttet denne teknologi til at tjekke for websider sårbarheder til at hakke dem.

Sådan forhindres knapper til websidespam fra at skævre dine GA-data

Der er rejst nogle spørgsmål vedrørende bottrafik, intern trafik og knapper til websteds spam på webstedets data. Ifølge erhvervseksperter kan hackere let føre til nedgangen i en online-forretning. Her er en vejledning, der hjælper dig med at udelukke knapper til et websted fra dit websted:

  • Åbn og vælg din 'Admin Tab' på din GA
  • Klik på ikonet "Alle filtre" og tryk på knappen "Opret nyt filter"
  • Generer et nyt navn på dit nye filter
  • Vælg 'Filtertyper' og indstil foruddefineret filtertype som din mulighed
  • Klik på ikonet "Ekskluder filter" og udfyld spammedomenet, der skal filtreres
  • Gem filtertype og anvend den på din hjemmeside. Husk at gemme dine originale oplysninger på din hovedfiltervisning for at undgå at miste værdifulde oplysninger, når du udelukker spam.

Darodar, bot trafik, knapper til website spam er blandt de top søgemaskine optimering værktøjer, der har været skeving dine data. Misfortolkning og vildledende data kan føre dig til at træffe forkerte beslutninger vedrørende din online forretning. At forstå og analysere data er en helt nødvendig ting, der ikke kan ignoreres. Slip af knapper til websteds spam og uønsket trafik for at have en tilstrækkelig indtægtsfrembringende kampagne.

November 29, 2017