Back to Question Center
0

De forskellige typer søgeord - Semalt Ekspert

1 answers:

En af de bedste ting, en webmaster eller en almindelig site-ejer kan gøre, er at forstå søgemaskineoptimering og forskellige typer søgeord. For at få bedre placeringer i søgemaskinens resultater er det vigtigt at bruge en række søgeord i dit indhold og vælge søgeordssætninger klogt. Det ville ikke være forkert at sige, at ikke alle sætninger og søgeord er ens. Nogle af dem fungerer bedre, mens andre undlader at give kvalitetsresultaterne. Det hele afhænger af, hvordan du vælger dit sæt af søgeord og hvad er din målgruppe - lampada da soffitto moderna. I løbet af denne artikel diskuterer Andrew Dyhan, Customer Success Manager for Semalt , forskellige typer søgeord og deres korrekte brug.

Branded Nøgleord

Brandede søgeord er de søgeord, der kan hjælpe dig med at definere dit brand i stor udstrækning. Der findes en række søgeord i AdWord, og du kan vælge kombinationen af ​​sætninger, varianter og ord for at skabe branded-søgeord til dig selv. De bedste eksempler er Pixelbuilder, Digital Agencies, Leeds, Facebook og andre. Alle er branded nøgleord og kan bruges i hele dit indhold for bedre søgemaskine resultater.

Det ville ikke være forkert at sige, at branded søgeord er et must del af dine søgemaskine optimering strategier. Så bør du vælge dem klogt, da de vil forbedre dit websteds troværdighed og synlighed..Du skal være fortrolig med hvordan man finder de brandede søgeord og hvordan man skriver indhold i overensstemmelse hermed. Der bør være en kombination af søgeord, især hvis du har lanceret et nyt mærke og navnet er ukendt for de fleste på internettet.

Unbranded Søgeord

Som vi allerede har nævnt, at brandede søgeord og sætninger indeholder dit varemærke, er de ubrandede søgeord dem, der ikke har noget at gøre med dit brand. I stedet bruger du dem til at rangere dit websted godt i søgemaskinens resultater. For eksempel, Leeds Marketing, Digital Agency, NET Agenturer, Leeds Company, og så videre. Alle er ubrandede søgeord og kan bruges i dit indhold for at få gode rækker. Disse kan også relateres til dine produkter, tjenester og din placering. De unbranded søgeord kan bruges med en række kombinationer og sætninger. Derudover kan du indsætte nogle varianter og unikke tekster for at få dit websted til toppen af ​​Google Search.

Korte hale nøgleord

Kort hale nøgleord er korte ord og bør bruges i en bred vifte af tekst. Du kan bruge masser af korte hale søgeord i en tekst for at få kvalitetsresultater, men sørg for at de er relevante for dit mærke og din målgruppe. Korte hale nøgleord er mere generiske end lange hale nøgleord og kan bruges flere gange, motiverende folk til at købe dine tjenester og produkter. Nogle af de bedste eksempler er det digitale agentur, websiteudvikling, webagenter, webbygger og andre.

Long Tail Keywords

Lange hale nøgleord er mere omfattende og præcis end de korte hale sætninger og nøgleord. Du kan enten bruge dem individuelt eller kombinere dem med en række sætninger for at få fremragende resultater. For eksempel er mit mærke digital. Her skal du skrive navnet på dit brand og diskutere nogle andre mærker af samme type for at engagere flere og flere brugere. Du kan ændre eller ændre de lange søgeord baseret på dine krav og forventninger.

November 29, 2017