Back to Question Center
0

Denne annonceverden eller hvordan man laver forbrugere elsker dig - Marketing Strategies From Semalt Expert

1 answers:

Den nuværende verden, vi lever, er en annonce, annoncen verden. Uden annoncer ville der ikke være behov for sådanne ting som tv, radio eller sociale medier. Det siger sig selv, at vi så skal betale mere for ting, vi har brug for. 86% af befolkningen mener, at annoncer er nødvendige for at sende gratis indhold online - tritacarne professionaled. Men det giver ikke marketingfolk ret til at irritere os med reklamer. Følgende er fire strategier af Oliver King, den Semalt ekspert, som virkelig kan gøre forbrugerne glade.

Gør det Personligt

Der er intet, der irriterer potentielle kunder end en påtrængende sælger, der forsøger at tvinge dig til at købe dette eller det pågældende produkt for enhver pris. Det er et stort afslag og meget ineffektivt, når det kommer til konvertering. Forbrugerne kan afstemme dig eller notere din irriterende adfærd og løfte om aldrig at engagere dig eller det brand du repræsenterer.

Det sociale landskab tager nu en mere forbrugerorienteret tilgang, som det digital marketing -strategien bør afspejle. Forbrugerne skal behandles på den måde, de ønsker at blive behandlet på. Den eneste måde, de kan opnå dette på, er, hvis de anvender social overvågning og analyse..Disse hjælper med at identificere forbrugernes følelser, så markedsførere kan målrette dem, hvis de skal engagere sig i autentiske samtaler med dem. Ved at optimere disse aspekter af virksomheden vil markedsføreren være i stand til at forstærke deres SEO-indsats.

Gør det Relevant

Så meget som personalisering er vigtigt, er det ikke muligt at vide hvem der læser et bestemt indlæg, hvornår de får adgang til det og andre ting, de måtte være interesseret i. Det oprindelige netværk skal hjælpe ved at tilbyde anbefalinger til indholdet, som forbrugerne følge efter. Markedsførere bør vide, at anbefalinger skal være relevante for en læsers smag og præferencer. Hvis de indeholder links til indlæg, der er relateret til, hvad læserne er interesseret i, men ellers ikke ville have fundet, bliver webstedet en tillid til og værdsat ressource, som er godt for SEO. Resultatet er, at udgiveren opretholder en høj indtægt, samtidig med at forbrugerne får mindeværdige indholdsopdagelseserfaringer, som vil holde dem tilbage for mere.

gør det rettidigt

Der er et par ting, som forbrugerne finder irriterende, når det kommer til digital markedsføring:

  • Kuponer, der spytter ud for et emne, de lige har købt, da de er ubrugelige for alle med begrænset plads eller økonomi til lagerbeholdning, inden det udløber.
  • Gentagne annoncer på Facebook for varer eller tjenesteydelser, de allerede har købt.
  • E-mail-abonnementskasserne, der vises, så snart man finder deres indhold.

Markedsførere skal bruge digital markedsføring på en måde, der holder forbrugerne loyale overfor dem. De nævnte irritationer kan virke små, men små ting tilføjes. På grund af de ubegrænsede kilder til ting, der er relevante for det, de ønsker, må du ikke give dem en grund til ikke at vælge det mærke, du sælger. Med anmeldelser fra kundefeedback og sociale medier skal du sørge for at tilpasse alle tjenester tæt til deres behov.

Gør det relatable

Det sidste men ikke mindst tip er at skabe indhold, der berører relatable menneskelige følelser. Følelser er en stor motivator. Nogle forbrugere kan jo jo vide, hvor følsomt manipulerende en annonce er, men de synes aldrig at glemme det i fremtiden.

November 29, 2017