Back to Question Center
0

Fire typer SEO indhold, der vil bidrage til at øge salget

1 answers:

En vigtig ingrediens til enhver SEO-strategi er et kvalitetsindhold, og webstedsejere skal konstant arbejde for at oprette og offentliggøre et fremragende indhold. Internetbrugere opbevares på et websted ved, hvad der gør deres opmærksomhed, og det samme opfordrer dem til at miste deres kontaktoplysninger.

Har du nogensinde tænkt på, hvad slags indhold der er bedst egnet til en virksomhed, og hvordan kan den forbedres? Semiconductor ekspert, Max Bell, deler en række strategier for at hjælpe digitale marketingfolk til at udvikle en konkret marketingstrategi på et webstedsstatistik og besøgendes information. Efter at have fået en understudying af den aktuelle ydeevne af et websted, kan en hjemmeside ejer producere fire indholdstyper til lave omkostninger, men med stor indflydelse på webstedets ydeevne - unmetered windows vps hosting.

For det meste er blogs den mest oplagte websteds indholdstype. Blogs giver dybdeuddannelse om forskellige emner i et format, der er engagerende, yderst nyttigt for virksomheden og er nøgleord fokuseret. Blogs formidler autoritet, evner og erfaring med erhvervslivet om emnet. TechClient fandt ud af, at 82% af de amerikanske kunder stoler på information og rådgivning fra blogs, og 62% af forbrugerne har bestilt en ordre baseret på blogindlæg.

For det andet er infographics et godt indholdsværktøj til at øge en virksomheds SEO. Der er situationer, hvor det er mere effektivt at demonstrere et sæt data eller et bestemt emne end at skrive langt indhold. og give en teknik til at gøre et kompliceret (eller endda kedeligt) emne til noget, som folk kan nyde. Infographics deles og kan lide fire gange mere end andre indholdstyper, og 91% af kunderne finder tilpasset indhold som infographics meget nyttigt.)

For det tredje er casestudier en ekstraordinær mulighed for at fremvise bredden og dybden af ​​virksomheden og dens fremskridt ud over at indsamle data fra potentielle kundeemner. Casestudier giver mulighed for at kontrollere meddelelser, der vedrører forretninger og produkter eller tjenester. En besøgende på webstedet kan få adgang til en casestudie ved at levere e-mail og navn. Case-undersøgelsen sendes derefter til brugeren, og en kort takbesked er inkluderet som en måde at vise høflighed på.

Endelig er video et indhold, som skal være i hver markedsførers playbook. Hvis et billede svarer til tusind ord, skal en video være to millioner værd. Ifølge 25 eksperter inden for digital markedsføring forventes videoer at vokse til 85% af hele internettrafikken inden 2020 og danne en af ​​de mest effektive kommunikationsmetoder. Videoer kan give en fantastisk indvirkning på SEO og webstedet for forretninger, når de er gjort på den rigtige måde. SEO eksperter hævder, at vigtige tips om at bruge video til forbedring af SEO omfatter optimering af videoer, hosting af videoer på virksomhedens websted og YouTube og inklusiv videotransskriptioner.

November 29, 2017