Back to Question Center
0

Gå ikke glip af! Semalt Expert Aktier 7 Typer SEO Bevis

1 answers:

SEO praksis er stadig ung og vokser. Proponenter har fronted den opfattelse, at SEO er en videnskab, der resulterer i debatten om, hvilken SEO tilgang fungerer bedst i alle situationer. Der er mange tekniske beviser for form og form for SEO.

Hvis SEO er en videnskab, hvordan virker en videnskab? Videnskaben bygger på den grundlæggende antagelse om, at universet ordnet følger regler, der kan bestemmes ved observation og eksperimentering, inden nogen hypotese testes. Det antages også, at disse regler er statiske, kun ændrer sig meget langsomt, selvom der er drastiske paradigmeskift - zv maxwell. SEO-verdenen er struktureret og velordnet, men reglerne eller algoritmerne for SEO ændres næsten hver dag. Ethvert forsøg på at stole på observation her ville ikke give præcise resultater, medmindre det er gjort i løbet af et helt kalenderår.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt , undersøger 7 typer SEO-bevis og deres anvendelighed til at gøre SEO til en moden videnskab, herunder:

1. Profetiske Bevis

Dette kommer fra eksperter, der skriver algoritmerne eller koderne påberåbt af SEO. Deres input er unikt, da det er faktisk, og de sidder på toppen af ​​SEO-bjerget som bibelske profeter. Derfor skal vi have mulighed for at forene deres præcise udsagn, da vi ikke selv kan ændre SEO-koderne. På den lave ende mangler profetiske beviser interesser og kan til tider virke kryptiske.

2. Anecdotal Evidence

Dette er tegn på personlig brugeroplevelse. Alle videnskaber begynder med observation og SEO styrer de ændringer, der foretages på hjemmesider og analyserer effekten på rankings. Denne beviser er rigeligt til stede og derfor let at indsamle som udgangspunkt for enhver videnskabelig undersøgelse af SEO. På den anden side kan brugeroplevelser være forspændt fra individ til person, og derfor kan en oplevelse ikke fortælle hele historien.

3..Wild Experimentation

Alle videnskaber er eksperimentelle. I SEO, vi for en hypoteser om at "tilføje søgeord i titel tag vil forbedre placeringer", foretage ændringer på hjemmesider for at teste hypoteser og derefter måle udfaldet. At danne og afprøve en hypotese bestemmer årsagssammenhængen af ​​faktorer, der således validerer processen. Eksperimenteringen skal kontrolleres stadig for at undgå at kompromittere eksisterende SEO-infrastruktur.

4. Kontrolleret eksperimentation

I dette opsætning registreres flere domænenavne og nye hjemmesider opbygges fra bunden. Alternativt er lokaliteterne bygget op til et bestemt tidspunkt, hvorefter hvert enkelt websted introducerer sine egne ændringer. Denne tilgang garanterer kontrol af forsøg uden at gå på kompromis med andre funktioner. Ikke desto mindre kan de websteder, der oprettes i dette miljø, ikke afspejle kompleksiteten eller realiteterne i det faktiske SEO-miljø.

5. Second-Hand Bevis

Det lyder som hearsay, men i virkeligheden blev alle erfaringer og eksperimenter tidligere udført for legitime beviskilder. Nogle fakta om SEO behøver ikke bekræftes ved at gentage eksperimenter hele tiden. I sådanne tilfælde fremlægges beviser pålidelige konklusioner af videnskabelige fremskridt.

6. Korrelationsbevis

I store datasæt er det svært at adskille variabler eller eksperimenter. I stedet søger du efter sammenhænge mellem datasæt. Dette hjælper med at afsløre matematiske relationer, især hvor flere variabler påvirker det samme resultat. Korrelationen kan dog ikke garantere årsagssammenhæng.

7. Storskala Simulation

Modeller af et SEO univers skabt til at teste hypotesen i stor skala. Testning af disse modeller giver indblikkelige konklusioner, der fører til forbedring af modellerne. At opnå kontrol her er mulig, da det er slags laboratorium SEO. Imidlertid er resultaterne i simuleringen kun lige så gode som modellen i brug.

November 29, 2017