Back to Question Center
0

Handy Tips fra Semalt om, hvordan man vælger den bedste indholdstype til din SEO-kampagne

1 answers:

Når det kommer til SEO, øger dine potentialer brugerens engagement og skaber din online business synlighed meget. Søgemaskineoptimering dikterer brugen af ​​interaktivt indhold til at generere trafik til dit websted og være højtrangeret af algoritmerne. At vælge den rigtige SEO-strategi for din virksomhed fører til en vellykket kampagne helt.

Misfortolkning af de daglige rekordudsving, der er markeret som større webtendenser, kan føre til en online forretningsfald - playground mantova. Daglige webstedsundersøgelser giver online marketingfolk og marketingkonsulenter mulighed for at kontrollere udviklingen på deres hjemmesider. Beslutning om det rigtige format til brug på dit projekt fortæller mere om den trafik, der skal opstå, og antallet af besøgende, der klikker gennem dine sider.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt , præsenterer her top 10 indholdstyper, der støtter den fremtidige succes af SEO-kampagner i onlinebranchen.

1) Brug af visuelle gallerier og billeder

Visuelle gallerier spiller en stor rolle, når det kommer til SEO. For eksempel vil et websted, der tilbyder billeder af top 10 hvide afslappede kjoler på markedet, modtage et stort antal besøgende.

2) Generering af flersidede guider. En guide med flere sider skærer på tværs af hele processen, hvilket sætter en besøgende i en god position til at analysere guiden.

3) Videobaseret indhold. Mere end 75% af de besøgende foretrækker at læse indhold med indlejrede videoer.

4) Komplekse data præsentationer..Visualiseret data griber besøgende opmærksomhed på din side og øger den rigtige form for trafik på din virksomheds hjemmeside.

5) Kategoriseret indhold, der fører besøgende til et mere omfattende stykke.

6) Omfattende indhold. Et godt eksempel er Wearables bedste Fitness Trackers af 2016 stykke, som i øjeblikket rangordner sig højt i algoritmerne.

7) Brug af interaktivt indhold.

8) Virkningen af ​​blogindlæg på SEO.

9) Brug af kortformede artikler.

10) Lange citerede artikler. Fermi Paradox er et godt eksempel på langvarige artikler, et stykke, der konverterer meget i algoritmerne.

Indhold, der er højt navigeret på mobilenheder, har tendens til at konvertere højt og tjene gode placeringer i Google Algorithms. Brug af power points og PDF-filer giver potentielle besøgende hektisk tid på at prøve at åbne dem. Succesen med en SEO-kampagne indebærer mere om færdigheder hos online marketingfolk inden for deres ekspertiseområde.

Besvare de spørgsmål, der cirkulerer blandt dine potentielle besøgende, vil stort set bidrage til succesen med din SEO-kampagne. Introduktion til nye ideer og indholdstyper til dit søgemaskineoptimeringsprojekt tjener dine besøgende økonomiske trivsel. Undgå stiv konkurrence på markedet ved at spore konsekvenserne af visualiseret indhold og videobaserede indlæg på din hjemmeside. Forøgelse af trafik og øget brugerinddragelse bestemmer indsatsen i en kampagne.

Hvilket format eller indholdstype skal du bruge til din SEO-kampagne? Dette er et spørgsmål, der har cirkuleret i markedsføringssektoren. Som indholds marketingmedarbejder skal du undgå at bruge nye indholdstyper, bare fordi de er nye på markedet. Dog ignorerer ikke nyligt introducerede formater på markedet og overvejer at bruge flere søgeordstilstande til at opfylde dine besøgers specifikationer.

November 29, 2017