Back to Question Center
0

Hvad er Black Hat SEO? - SEO Basics From Semalt

1 answers:

I verden af ​​SEO (Search Engine Optimization) advarer eksperter mod risiciene ved Black Hat SEO praksis. Men hvad er Black Hat SEO? Det refererer til SEO praksis, der er i strid med Googles webmaster regler. Som en søgemaskine har Google etableret retningslinjer for webmasteren for den tilladte SEO, og hvad kan ikke accepteres i SEO-sammenhængen. Google bruger sin søgemaskine til at oprette de regler, de finder nyttige, og overtrædelse af de skitserede retningslinjer forårsager fjernelse af et websted fra Google. Som følge heraf kan enhver SEO-ekspert påvirke søgemaskinens resultater, hvilket ikke er en dårlig praksis - anti ddos vps windows 7. Google har til formål at finde et websted og præcis bestemme dets indhold eller hvad det handler om. Ikke desto mindre er Googles forretning at bestemme de mest relevante websites for søgninger.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, forklarer, at hvis en udvikler har et websted om tropiske blomster, opfordrer Google til optimering af sådanne websteder med tropiske blomsterrelaterede søgeord.

Black Hat SEO Practices

Black Hat SEO-praksis involverer typisk backlinksystemer eller taktik til at narre søgemaskiner som Google til at overveje, at et websted er noget andet end det i virkeligheden. Følgende er eksempler på Black Hat SEO:

  • Indkøb backlinks eller på anden måde tilbyde monetær betaling for backlinks (herunder rabat på links)..
  • Link pyramider - opbygge mange links til at give backlinks til nogle andre hjemmesider.
  • Indsætte skjult tekst på en webside, som indeholder meget små tekster indarbejdet med søgeord, usynlige ord og tekst af lignende farve som baggrunden.
  • Bygning af døråbninger. Disse henviser til links, der skal tiltrække søgemaskiner, før de omdirigerer brugere til forskellige websites.
  • Brug af proxyservere eller produktion af snesevis af IP-adresser til oprettelse af et websted fremstår som mange websider med det formål at få backlinks.
  • Duplicering af indhold fra andre hjemmesider for at skabe en illusion om, at et websted har mange opdateringer og indhold.

Farerne ved Black Hat SEO

Der er to risici for at engagere sig i Black Hat SEO praksis. Frem for alt arbejder Google på sin søgealgoritme for at eliminere Black Hat SEO-praksis. Eksperter hævder, at Google allerede har opnået succes i denne virksomhed. Således risikerer Black Hat SEO-sites at miste rangordningen.

Den anden og sidste fare har en lille mulighed for at ske, men er en mere alvorlig fare. Når Google etablerer et websted, der udfører Black Hat SEO, kan de beslutte at reducere placeringen af ​​webstedet radikalt eller helt delistre sådanne websider. Et afnoteret websted vil aldrig blive vist i Google-placeringer overhovedet.

Fordelene ved White Hat SEO Practices

Et websted kan bygge i autoritet og styrke ved at investere tid i White Hat SEO taktik, der er acceptabelt af alle søgemaskiner. Et websted vil stige til placeringer langsomt, men vil opretholde den opnåede rankins.gs. Webstedets SEO vil også bygge op fra tidligere SEO-praksis i stedet for at starte på ny hver gang. I sidste ende kan et websted nå toppen af ​​organiske søgeresultater og fokusere på vedligeholdelsen af ​​SEO. Derudover er det meget nemt at holde toprangeringen (opnået legitimt) end at opnå rangordningen i første omgang.

November 29, 2017